Alla inlägg under augusti 2009

Av Sofia Ohlsson - 3 augusti 2009 17:24

Lider mot sitt slut, måndagen ja, snart är min enda lediga dag för veckan över och en ny vecka på muséet tar fart, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta men ju snabbare det går desto snabbare är det slut. Där kan vi enas, någonstans på mitten, det är ju inte pest att vara där, bara oerhört långtråkigt.


Min telefon den går varm, många som ringer och smsar för att återanmäla till dansen, det tycker jag är roligt, någon ny elev också, det är lika roligt det. Men just nu börjar jag få lite ångest, kanske borde börja med allt nu, koreografera och det dära. Ja, men inte just nu, är fortfarande alldeles trött efter bilkörandet och presentletandet.


Min enda lediga dag, som jag tjatar om, gick jag upp på tok för tidigt, om en vecka ska jag sova, ordentligt dessutom.


Nu får jag dra igång här så kvällens mat kan planeras, det har skett lite ändringar sen sist jag skrev, mer om det sen, hejrå!

Av Sofia Ohlsson - 3 augusti 2009 10:36

Lediga dagen har börjat, jag är smått stressad eftersom jag vill hinna med så mycket som möjligt och just nu sitter jag här nyduschad och har inte kommit mycket längre. Jag ska hämta bilen, tanka, och hämta elin och sen ska vi till kristianstad, där ska det inhandlas present och gås på läkarbesök.


Japp, jag var uppe redan åtta på min lediga dag för att boka tid hos Kristianstadskliniken för min mun, med förhoppningar om att de vet vad det är eller hur det ska sluta. (läs föregående inlägg)


Mycket andra planer finns det väl inte, jo jag ska såklart handla mat och laga ikväll, har redan bestämt vad, det är alltid enklare så, det blir kyckling med ris och god sås, det kan jag äta till lunch imorgon också så allting är väl planerat.


Till en helt annan sak så är jag trött på svek, att inte höra av sig, inte visa något som helst intresse och att uttrycka sig sarkastiskt. Ingen relation mår bra av det och vår kan bli mycket bättre. Det är ledsamt att alltid komma i andrahand när jag inte gjort något för att förtjäna det, när du har flyttat från mig och valt din frus familj framför dina barn. Om du bara visste hur ledsen det gö rmig varje dag du inte ringer och varje gång ni anordnar stora fester för hennes barn och knappt är hemma när vi fyller år. Du skulle bara veta.

Av Sofia Ohlsson - 2 augusti 2009 18:14

Hela min mn är full med blåsor. Ni vet förkylningsblåsor som iallafall jag alltid brukar kalla dem. Små vita, onda prickar som svider och jag kan knappt äta. På tungspetsen, under tungan, vid sidan om tungan och på underläppen. Jag hatar det, jag avskyr hela känslan och de blir inte bättre av att jag haft det såhär i flera veckor.


Imorgon planerar jag att åka till kristianstad, vet inte hur, när eller på vilket sätt, allting känns så oklart om morgondagen och jag vet också att jag ska försöka komma in till Kristianstadskliniken så de kan titta på min hemska mun. Köpa present till Cocco står också högt på prioriteringslistan, faktum är att det ligger till grund för mitt kristianstadsbesök.


Det är tråkigt att jobba helg på det viset jag gör för sen jag började jobba har ingen hört av sig och vill hitta på någonting. Vardagarna kan jag förstå för andras skull att de inte vill göra något efter fem men på helgerna när jag slutar 15 finns det mer av dagen, men all är iväg, eller med någon annan eller okontaktbara. Det är tråkigt, och tråkigare är det att ha blåsor i munnen när det är så.


Uscha vilken jobbig kväll det här blev, och vad ledsen det gör mig,

Av Sofia Ohlsson - 2 augusti 2009 16:21

Sucksuck, idag var det jobb igen, den absolut segaste dagen hittintills. Men det är väl inte mer att vänta sig en söndag, vi hade sammanlagt 16 besökare på fyra timmar, konsthallen hade ungefär 3 besökare.


Hemma hann jag vara en halvtimme innan jag fick åka och handla i affären, där kassörskan glömde trycka in att jag skulle ha över beloppet, och eftersom mamma måste lämna pengar till imorgon så fick jag åka och ta ut pengar där man bara kunde ta ut 500-lappar. Så händelserik har min dag alltså varit...


Jag köpte en påse godis i affären också för det är är som en blandad fredag/lördag för mig, jag är ledig imorgon och kan stanna uppe lite längre ikväll men jobb i övermorgon igen.


Vi hörs!

Av Sofia Ohlsson - 1 augusti 2009 19:04

Dagen började relativt tidigt för min del, iallafall om man ser på statistiken. Upp och duscha klockan nio, ner på muséet vid elva med en god kycklingmacka i handen och sen börja jobba.


Fyra timmar gick snabbt, jag har läst ut Harry Potter och dödsrelikerna, solat benen litegrann och väntat ut tiden.


Hem gick jag sen, vilade lite och tittat på tv, snart kommer jacob med pizzor från edgars, de bästa!


Roligare än så har min dag inte varit, imorgon ska jag jobba igen, samma gamla visa.

Ovido - Quiz & Flashcards