Alla inlägg under augusti 2009

Av Sofia Ohlsson - 12 augusti 2009 10:16

Gooood morgon, fint väder? ja, trevligt? nej. Det kunde lika gärna regnat och varit tradigt ute för min del.


Nu ska jag snart bege mig ner till mina kära vänner på mus- é - et. Japp, så är det, ännu en dag med kortspelande, galenpanna och små busiga upptåg, jag känner mig som ett litet barn som aldrig haft sommarjobb förut och när jag väl har fått ett så sköter jag det inte. Men så är det ju SJÄLVklart inte. Vi gör allt vi kan för att få tiden att gå.


Till lunch blir det thaimat med Eva om jag inte har berättat det tidigare, riktigt mummigt ska det bli. För första gången kanske jag lyckas använda mig av min timme på ett mer effektivt sätt än att gå hem och tillbaka vilket tar närmare halva tiden av min lunch.


Ikväll blir det nog lite snack med Cornet, hon ska nämligen ner och möta mig på muséet när jag slutat (gärna någon halvtimme innan om du läser det här Coccy) så ska vi umgås lite, prata, småsnacka, planera inför vår stundande resa.


japp, Rom, it's all i can think about. Jag tänker på den dagligen nu, vad ska jag köpa? vad ska vi få se?  hur många bilder ska jag lyckas ta som är snygga nog att framkallas och sättas i mitt lilla (stora) album? Ja det är tankar som florerar såhär en onsdag-förmiddag innan jag går till jobbet.


Hejamej vad jag skrivit mycket nu, iallafall mycket för att inte ha något vettigt att skriva om, jag väntar mig att vi hörs av fram emot kvällen, det låter bra, jajamän, ha det fint pussipuss.

Av Sofia Ohlsson - 11 augusti 2009 17:34

Tisdagen är avklarad, iallafall på jobbet! nu väntar snart en räksallad till scrubs och 2½ men och efter det ska jag fortsätta skriva ner koreografi. Allting drar verkligen igång nu - jag som alltid är så upptagen med något börjar känna av det nu när telefonsamtalen trillar in och mina vakna - fria stunder går åt till att sammankalla möten, planera och koreografera.


Det var riktigt trevligt på mitt jobb idag och imorgon ska Eva bjuda på lunch på thai-vagnen så nu har jag lite roliga saker att se fram emot också. Har ont i huvudet idag igen och saknar mina vänner, orkar inte tänka på allting som jag ska hinna med i veckan men mina förhoppningar är att jag hinner köpa block, pennor och sånt, dessutom ska jag ju till frissan också.


Ja, vi hörs kanske senare, nu blir det mat!

Av Sofia Ohlsson - 11 augusti 2009 09:12

aaah jobb IGEN, detta tar aldrig slut. Men med tanke på vädret så ska det nog bli riktigt mysigt att kila ner på muséet och sitta och läsa lite. Förhoppningsvis får vi spela lite kort också.


Men pengarna som sagt, pengarna. En liten fågel viskade i mitt öra att lönen för alla dagar blir 6960:- vilket är rätt fina pengar (nu ska jag verkligen stå ut och gå dit hela veckan. Tillsammans med mina pengar från förra jobbet blir det ganska så rejält med kosing och resan till Rom plus inhandlandet av nya kläder som ska ske någon gång i september ska finansieras av mina sommarjobbspengar.


Innan jag går in på jobbet är planen att boka tid för klippning så jag hoppas att min frissa är inne.


Vi hörs iallafall senare, hare bra, Hej!

Av Sofia Ohlsson - 10 augusti 2009 14:52

Idag blev det sandviken tillsammans med Malin och Kajsa. Vi åkte dit runt halv tolv efter att jag hämtat dem i bromölla. Vädret var inte det bästa men det var sällskapet däremot. Det blev en massa snack, planer inför hösten, resor vi vill göra, roadtrips, projektarbete. Vi spelade strandtennis, åt honungsmelon, banan och cookies. Gick ut en bit i vattnet och nu är jag hemma.


Sitter och planerar inför höstens danser, ska snart räkna åttor och sen sk ajag försöka skriva ner lite koreografi innan jag går ner på stan och handlar mat.


Vi hörs kanske senare, imorgon är det jobb igen och jag lever knappt, men så kan livet vara ibland. Ha det bra, det ska jag=)

Av Sofia Ohlsson - 9 augusti 2009 15:34

Yes, då var jag hemma och färdigarbetad för dne här veckan, hemskt vad tiden går snabbt! Det var trevligt idag också och jag fick spela mycket olika kortspel med Erica för att fördriva tiden.


Snart ska jag och Jacob bada katterna, det var längesedan nu och de kan behöva ett varsitt ordentligt bad.


Övriga planer för dagen är än så länge obefintliga, jag är riktigt sugen på marängsviss - hur länge sedan var det inte man åt det liksom?


Hoppas på en mysig dag med kompisar imorgon, återkommer med det, hejsvejs.

Av Sofia Ohlsson - 8 augusti 2009 15:32

Här är det snabba byten, nyss hemkommen, inslagna presenter - färdigt. duschen - på gång, jag är trött som bara den och svetten rinner, men jag lever och känner av det, jag kommer känna av det ikväll också när jag äntligen får något att göra, avskyr att bara sitta hemma.


För övrigt blir det en lugn kväll som ni vet, upp och jobba imorgon igen och sådära.


Jobbet är ganska kul nu får jag nog säga, jajamän, kortspel och skratt, antalet besökare sjunker för varje dag nu.


Nu måste jag in i duschen och tvätta av mig allt, uschamej, vi hörs!

Av Sofia Ohlsson - 8 augusti 2009 10:14

Yes, då var jag uppe, ännu en jobbedag på gång, dock två timmar färre och efter jobbet ska jag hem till Cocco på artonårsfest vilket jag ser fram emot något enormt.


Mycket mer har jag inte att berätta, mådde inte särskilt fint igårkväll, var trött, jättevarm och kände av min hals. Men det var bara sånt som händer ibland, trots allt bara på kvällen och idag mår jag mycket bättre. Vi hämtade jacob och två kompisar i Nogersund för de hade varit på lite fest, blev dock inte särskilt sent så jag var i säng runt kvart i tolv. Nu ska jag bara klä på mig innan jag rusar ner på stan, vi hörs kanske senare.


Ha det bäst, det ska jag som äntligen får träffa lite kompisar!

Av Sofia Ohlsson - 7 augusti 2009 17:24

Nu äre näästan helg, wowo, de sista timmarna på jobbet gick relativt snabbt och jag har kommit på att värsta tiden på dagen är när jag har lunch, sitter hemma, har precis ätit upp och ska gå ner tillbaka till jobbet. Då hade jag gärna stannat. För de övriga timmarna på dygnet funkar ju jättebra, som nu de två sista timmarna nästan så spelade jag kort med Erica, lade patient och vattnade blommor, jobbigare är det inte.


Ikväll kommer mamma hem tidigare, redan om tre och en halv timme, jajamän och hon har en subbis till mig, en go macka med mums på. Passade även på att köpa ett choklad när jag gick hem fårn jobbet så jag har något att se fram emot till ikväll. Imorgon får jag sova ända till kvart i tio och sen är det ju fest på kvällen, jo det är en trevligare dag nu!

Ovido - Quiz & Flashcards