Alla inlägg den 19 augusti 2009

Av Sofia Ohlsson - 19 augusti 2009 20:10

Tänka sig,  vad gör inte jag, jo jag somnar. Visserligen bara fyrtiofem minuter i min säng, trött som jag var blev min lilla powernap dubbelt så lång som jag hade tänkt från början.


Hade inte Jacob frågat om vi skulle laga mat snart hade jag nog aldrig orkat upp. så nu har vi gjort tzatsiki, vitlökssmör och jag har satt in pommes i ugnen. Väntar endast på att han ska ner och steka lövbiffarna så vi kan äta för ikväll.


Jag har hunnit spela lite piano men inte läsa mina läxor, fy på mig, får sätta igång efter maten.


Vi hörs, ha det fint ikväll!

Av Sofia Ohlsson - 19 augusti 2009 15:56

Första onsdagen i trean flöt på ganska bra, förutom att det var rikigt jobbigt att gå upp kvart över sex i morse så kände jag mig pigg en dusch senare.


Vi har haft samhällskunskap, Religion och Skapande drama, mellan alla lektioner har vi även haft ganska stora håltimmar så dagen har ändå varit ganska lång.


På vår första håltimme som var mellan nio och kvart i elva så planerade vi vårt projektarbete, satte olika deadlines för oss själva och bestämde vilka låtar vi ska ha med på skivan. Nu är det mycket arbete som väntar men vi är fyra, ambitiösa och målmedvetna människor så jag är övertygad om att resulatet blir strålande. Det var roligt att vi fick en hyffsad blandning av genre på låtarna och tillslut verkade alla nöjda, mer får ni inte veta förrän det närmar sig;)


Ikväll ska jag bara äta mat som finns här hemma och att en sån enkel sak som att slippa handla kan vara så skönt är otroligt. Jag ska läsa lite på läxor och en hel del på våra låtar, spela lite piano och sen är det väl sängen som gäller, ytterligare en skoldag imorgon, up and away, vi hörs, hare braw!

Ovido - Quiz & Flashcards