Alla inlägg den 17 augusti 2009

Av Sofia Ohlsson - 17 augusti 2009 16:45

Så var det måndag igen - en efterlängtad dag som innebar möte med mina vänner och starten på sista året på Furulund, underbart.


Dagen började tidigt, redan halv nio med dusch, hårtorkning, smink och allt sånt där, en liten stund vid datorn blev lång i väntan på att Elin skulle dyka upp så vi klunde traska bort till skolan. Väl där blev det en massa sal-letande innan vi fann rätt och kunde träffa hela klassen nere i musiken. Schemat är okej, det största problemet är troligtvis att vissa i klassen inte fick samma lärare vi haft i engelska a och b i c-kursen utan en ny, och att vi fick samhälle b med en ny lärare. Detta låter inte som ett så stort problem men när vi kunde hamnat i andra grupper och då fått två gamla lärare som "vet vad man går för" så är det klart vi kände oss lite besvikna.


I vilket fall, allting löste sig bra mot slutet och jag ser fram emot morgondagen och resten av skolveckan när allting börjar komma igång.


Övriga planer för dagen? Nej, tror inte det. Jag ska få i mig någonting ikväll och mysa lite här hemma, härliga vardag! Vi hörs antagligen senare ikväll om jag inte tittar på tv eller något annat lamt, ha det fint tills dess, hejrå.


Ovido - Quiz & Flashcards