Alla inlägg den 28 april 2010

Av Sofia Ohlsson - 28 april 2010 19:16

Hej hopp bloggen, här blir inte mycket gjort trots att jag hade behövt det. Sen vi hördes sist så har jag och mamma varit en sväng på miljöstationen, vi har köpt en kattbur och vi har handlat. Nu för en timme sedan ungefär, åt vi mat och här sitter jag. Mätt, trött, omotiverad och inte särskilt pigg på något. Har det hänt något? Nejdå, det är bara onsdagströttheten som kommer över mig, jag brukar lyckas hålla mig vaken till tio på onsdagar iallafall även om jag lägger mig i sängen runt åtta, ett par bra tvprogram får utgöra resten av min kväll. Eller ja, från åtta då, det är drygt fyrtiofem minuter kvar och vad ska jag göra då.. Plugga hade inte bara varit bra utan en nödvändighet. Skriva mer på religionen och skriva ut ett par instuderingsfrågor till EsVe:n. Det är vad som väntar, så varför sitter jag här då? Ja det är en riktigt bra fråga. HEJ!

Av Sofia Ohlsson - 28 april 2010 13:02

Hej bloggen, jag var så sent ute i morse att jag inte ens hann blogga, illa. Men nu är jag hemma, tidig dag, jag slutade till och med för en timme sedan men jag hann med lunch med Cocco och Helena i matsalen innan jag gick hem. Vi hade estetisk verksamhet, jag och MalinManboy pluggade till provet och diskuterade lite kring låtarna, jag tänkte fortsätta pluggandet nu snart också. Jag tänkte även spela lite piano och fortsätta med mitt halvfärdiga religionsarbete. Dessutom bevakar jag rättegången mot Mats Alm som satte igång idag sen uppehållet, kvart över ett skulle rätten öppna upp igen vilket ger mig en kvart av allt det andra. Usch vad nördig jag låter, men det är faktiskt väldigt intressant det där, jag tror inte att jag vill jobba i rätten, inte i början. Men jag är defenitivt intresserad av det som händer kring olika rättegångar och speciellt denna som rapporteras så detaljrikt.


För övrigt är jag ganska mör i kroppen men har nu ett par dagars ledighet innan dansen sätter igång på måndag igen. Jag ska se till att vila upp min kropp och istället träna hjärnan genom att plugga en massa.


NEJ (nu får jag skärpa mig och sluta skriva)


MOT PIANOT.

Ovido - Quiz & Flashcards