Alla inlägg den 25 april 2010

Av Sofia Ohlsson - 25 april 2010 16:46

Hej Bloggen. Idag är en sådan dag då det känns som man inte gjort något som helst vettigt. Trots det har jag gjort allt jag hade planerat att hinna med. Klockan är kvart i fem. Vädret är underbart. Min bok är spännande. Jag är jättetrött. Jag har ingen lust att börja med måndag igen imorgon.


Trots underbart väder och trots att klockan inte är mycket så kommer jag troligtvis inte gå ut mer idag. Sorgligt men sant, chansen är stor att jag somnar om jag lägger mig i sängen för att kolla på TV eller läsa mer ur Atonement så jag ska nog lyssna lite mer på estetiska verksamhets-listan och se om jag får in något. Just nu är det jättesvårt att få in allt nödvändigt och jag kan bara redogöra för tre av tretton musikstilar. Provet är inte förrän om två och en halv vecka så än så länge är det inte så bråttom. Men tiden går så snabbt att det är lika bra att börja i tid.


Så det blir nog lite mer lyssning, lite pluggande liksom. Sen tänkte jag iallafall ge boken en chans, kanske är jag inte lika trött om tjugo minuter? Ikväll är det en massa bra på tv, How I met your mother, Parlamentet, 2 ½ Men, så ni vet ju vad jag gör mellan åtta och tio. Vi hörs imorgon tror jag, förutsatt att internet vill sig lite mer. Ha det bra kära vänner!

Av Sofia Ohlsson - 25 april 2010 10:28

Godmorgon, godmorgon, fy vad tiden går snabbt hela tiden, helgerna flyger förbi och nu är det redan söndag. Jag hade sett fram emot denna helgen, eller nja, för en vecka sedan såg jag fram emot den för då trodde jag att vi skulle åka till Lund. Nu känns det mest som att jag slösat en värdefull dag på ingenting (gårdagen) och sitter här nu och borde göra en massa saker som jag aldrig kommer orka. Jag måste fortsätta med EsVe-plugget. Jag har dock ingen aning om hur jag ska plugga in. Jag antar att jag måsste lyssna på låtarna vi fått och läsa lite i häftena. Ja sen ljög jag lite igår för jag har nämligen TVÅ åttor kvar att koreografera, Suck, inspirationen är helt slut men jag ska ge det en chans snart iallafall. Först ska jag tvätta ansiktet och komma ner från mitt rum, vädret ute är underbart men jag orkar inte tänka på någonting, är stressad över allting jag borde ta tag i men inte kan just nu. Usch och FY. Ja vi hörs lite senare iallafall!

Ovido - Quiz & Flashcards