Alla inlägg den 24 april 2010

Av Sofia Ohlsson - 24 april 2010 18:11

Klockan är lite efter sex och dagen har gått i ett rasande tempo. Jag köpte mig en sallad nere på stan, åt den hemma och kollade lite på tv med min bror. Därefter har jag slappa lite, suttit vid datorn, kollat på tv, ja det vanliga. För två timmar sedan gick jag ner promenad, ut mot danskompaniet, till Netto, hem igen inom stan. Jag har läst en hel del sidor i min bok och tagit en powernap. Mamma kommer om lite mer än en timme och vi ska äta hämtmat från Edgars. Jag kan dock inte bestämma mig för om jag ska våga testa pasta eller om jag ska ta min favvopizza. Svårt beslut det där. Efter två långa promenader och efter lite mini-work-out här hemma vågar jag nog ta pizzan. Ja vi får se helt enkelt.


Hoppas ni haft en bra dag so far, det är ju nu på kvällen allt roliga börjar, eller för min del, mysig hemmakväll. Ha det bra hörni!

Av Sofia Ohlsson - 24 april 2010 12:07

Hej bloggen, hej alla läsare. Ja lördagmorgon kanske är förbi, snarare lunchtid just nu, men det känns som morgon. Jag gav mig själv en oförskämt lång sovmorgon, jämfört med vissa kanske den inte är någonting, nej jag gick inte upp nu utan för drygt en timme sedan, tio i elva kanske klockan var till och med. Men jag är förbi det där med att sova till ett, speciellt då jag inte gjort något kvällen innan. Men idag gav jag mig själv lite sovmorgon och nu är jag duschad, sminkad, håret är fixat och jag har klätt på mig ett par vettiga kläder.


Mamma jobbar mellan tio och sex, det ger mig lite tid här hemma, idag ska jag inte städa tack och lov, nej det får vi göra imorgon istället. Mina älskade katter och min storebror sover fortfarande, skönt med lite egentid. Men snart ska jag vandra ner på stan, är sugen på lite lunch. Därefter ska jag plugga lite, ja så kan en lördag se ut. Men får passa på när man inte kan plugga måndagar och tisdagar. Jag är färdig med all koreografi till danserna så nu kommer helgerna att bli lite, eller mycket lugnare. Jag kommer ha mer tid till det mesta. Och det behövs med allt som är inplanerat sådär.


Ja jag ska inte sitta här och snacka bort all tid utan jag måste ju göra något också. Först ska jag mejla iväg lite dans-matters sen blir det en runda ner i Sölvesborg City. Ha det bra allihopa!

Ovido - Quiz & Flashcards