Alla inlägg den 8 april 2010

Av Sofia Ohlsson - 8 april 2010 22:35

Hujedamej vad jag är trött. Men vilket bra lov det har varit so far. Igår somnade jag strax runt ett-tiden efter att desperat ha försökt, (försök aldrig sova, det ska komma naturligt, no-to-self) somna. Ni som hänger med i svängarna räknar snabbt ihop att om jag började jobba sju så gick jag uppskattningsvis upp senaste sex, bra räknat där, precis när jag steg upp faktiskt. Ni som är ännu ett steg smartare förstår då att jag har sovit fem timmar föregående natt, inte bra, inte bra. Ännu sämre att jag nu, tjugo i elva, varit uppe i sexton timmar och fyrtio minuter ungefär. Jag är trött alltså, det förstod ni säkert redan i inläggets första mening så det andra var kanske totalt värdelöst. Faktum är att jag försöker hålla mig vaken i kanske fyrtio minuter till för då börjar Scrubs, var sugen på att kolla på det litegrann och eftersom jag får sova hur länge jag vill imorgon - för mig själv - så kan jag lika gärna pressa på min vakna tid lite mer.


Anyhow, min eftermiddag och kväll hos Malin har varit jättetrevligt! Vi lagade och åt fantastiskt god mat, vi är ganska bra på att laga mat, hon grillade marinerade kotletter och jag gjorde aioli. Tillsammans gjorde vi sedan en underbar pastasallad och som pricken över i:et hade vi vitlöksbröd till. Som efterrätt grillade vi bananer med choklad i, MUMMA.


Ja annars har vi mest pratat, diskuterat, skrattat, planerat, sånt trevligt. Hon följde mig till tåget som jag tog tio. Mindre lyckat att jag, hundra meter från hennes hus insåg att jag var hysterskt kissnödig. Jag fick snällt vänta tills jag vart hemma en trettiofem minuter senare.


Nu ska jag snart krypa ner i min fina säng och invänta Scrubs med mera, får se om jag orkar stanna uppe till How I met your mother eller om jag somnar innan dess. Imorgon väntar nya äventyr, kanske en tur till bibloteket. Vi hörs, ses och skrivs vid, ha det bra, NATTINATT.

Av Sofia Ohlsson - 8 april 2010 14:04

God eftermiddag världen! Eller god kväll? Ja det känns som en hel dag har passerat för jag har nämligen varit uppe med tuppen och fått en hel del saker gjorda. Jag har provjobbat på ett ställe i stan och nu har jag ett sommarjobb, hipp hurra med stora slag! Jag har vacklat och velat fram och tillbaka, undrat och funderat men nu verkar det som jag får jobba i sommar för lite pengar som kan hjälpa mig bygga upp ett liv!


Det låter så allvarligt, men det är det egentligen inte. Jag hade tänkt leva på existensminimum i sommar bara, tjäna pengar och spara dem på hög och sedan hoppas på ett eget boende till hösten. Pengarna ska gå till möbler och annan inredning samt gärna lite kläder OCH så vill jag gärna ha någon lapp på kontot så jag inte behöver leva i total fattigdom de första månaderna.


Nu har jag nyligen duschat, fräschat upp mig lite efter sex timmars jobb, jajamän, från sju till ett, då är man lite halvmör i kroppen. Om drygt tjugo minuter går jag ner till tåget som ska ta mig till Bromölla och Malinmannen, vi ska umgås, grilla, snacka och laga mat, ja ha en riktigt trevlig eftermiddag och kväll!


CHEERS.

Ovido - Quiz & Flashcards