Alla inlägg den 26 mars 2010

Av Sofia Ohlsson - 26 mars 2010 22:08

Hej igen, det har varit en mysig hemmakväll och jag har så härliga känslor i kroppen, jag är kär i våren och äntligen är den här, så underbart fantastiskt.


Jag hejjar på Claudia i Let's dance, jag har tyckt om henne hela säsongen, hon är outstanding. Fast vem som vinner spelar inte jättestor roll egentligen, det viktiga är att hon varit kvar tycker jag.


Snart lägger jag mig i min varma säng, imorgon ska jag få sova ut ordentligt, iallafall halv elva om jag vill och kan. Sen bär det av till Malmö vid ett-tiden, det ska bli så himla trevligt!


HEJDÅ

Av Sofia Ohlsson - 26 mars 2010 15:47

Idag är det freheedag, äntligen, underbara, fantastiska fredag. Förutom att min fredag inte började sådär jättebra. Jag vaknade runt fyra och min hosta höll mig vaken över en timme, det gjorde ont i halsen och jag kunde inte ligga ner i min säng, varken på mage eller rygg. Jag somnade igen halv sex och frånsett ett litet uppehåll sov jag till tio över åtta innan jag var tvungen att gå upp.


Jag var i skolan strax efter nio, redo för lite förberedelser inför dagen. Jag lärde Cocco koreografin och sen inväntade vi våra elever, två på förmiddagen och elva på eftermiddagen, en jättetrevlig dag med många duktiga dansare. Speciellt eftermiddagspasset med en hel del som jag kände var roligt och vid två fick jag gå hem igen. Det är femton(!!!) grader ute och solen skiner. Jag fullkomligt ÄLSKAR vädret. Så länge som vi väntat på detta, och grannen har tagit bort sin juliga krans på balkongräcket här rakt över.


sen jag kom hem har jag slappat, tittat på tv och ätit godis, perfekt fredagssyssla när man har varit sjuk i snart en vecka men ändå farit runt överallt. Mamma är hemma om en och en halv timme ungefär, vi ska äta lax och kolla på let's dance, imorgon väntar Malmö och en massa äventyr. Ha det bra kära ni, vi hörs kanske senare, Hejdå!

Ovido - Quiz & Flashcards