Alla inlägg den 9 mars 2010

Av Sofia Ohlsson - 9 mars 2010 21:31

Så som jag känner nu, det är SÅ man ska känna efter ett ordentligt träningspass. Det värker i kroppen, jag är totalt utmattad och känner mig liksom halv-fit om ni förstår vad jag menar. Träningen började i vanlig ordning 17.00 och jag körde rätt så jobbig uppvärmning med båda grupperna, de var ganska trötta i slutet. Sen var det ju 18+-gruppen efter det och jag var hemma strax innan nio alldeles öm överallt. Härligt faktiskt.


Mindre härligt är att jag måste gå upp tjugo över sex imorgon för att hinna duscha och fixa innan det är skoldags. Sen väntar en lång och lite seg dag, den längsta nu för tiden. Men det är ju trots allt en dag närmare helgen, en helg som bli extra lång då vi har studiedag på måndag.


Ja så är det. Nu måste jag borsta tänderna och sedan borra ner mig under täcket framför House. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll, GODNATT.

Av Sofia Ohlsson - 9 mars 2010 12:46

Hej igen bloggen, jag kunde inte riktigt hålla mig ifrån dig, ville väl bara berätta om vilken fin dag det här blev. Med sovmorgon och dessutom hemkomst redan 12.30, bättre tider kan man nog inte ha. Snart tänkte jag vandra ner och hämta bilen vid stationen, då blir det inte så stressigt när det är dags att köra på riktigt.


Jacob är hemma och vi ska nog äta tacoslunch, det står jag mig på rätt bra kan jag säga. Kanske räcker det för dagen också, beror såklart på när vi äter det men runt tre-tiden till exempel.


Nu tänkte jag packa min dansväska och ta mig en promenad i det SOOLiga vädret här i Sölvesborg. Enligt min dator är det en plusgrad ute men jag skulle nog till och med våga hoppas på mer än så. Det enda som fattas är en resa till Rom i april jag har fått för mig att det är den absolut finaste månaden att åka dit.


Nej nu ska jag inte bli långdragen, UT i det fina vädret, UT, UT.

Av Sofia Ohlsson - 9 mars 2010 09:11

Tänk vad lite ändringar i schemat kan göra för en hel dag. Tidigare avskydde jag tisdagar, de är liksom inte som måndagar så att man faktiskt fått sova dagarna innan, de är inte heller som onsdagar - halva veckan snart gången utan mittemellan sådär jobbiga och inget roligt att se fram emot. Men vår engelsklärare har ändrat i schemat eftersom vi hade för mycket tid utlagt så nu har vi ingen engelskas - bortsett från två provtillfällen som ligger på tisdagar. Så från och med nu börjar jag 9.55 varje tisdag, efter det har vi lunch och sen svenska b som är utbytt mot naturkunskapen som vi hade igår istället. Därefter är det vanligtvis ensemble men eftersom vi hade musikcafé igår har jag förhoppningar om inställd lektion vilket skulle betyda att jag slutar halv ett då Gemun är inställd.


Jag säger bara det, Sköna dagar! Ikväll är det dans som blir lite skönare att orka med när man fått vara hemma ett par timmar innan det är dags istället för den vanliga tre-kvarten. Dessutom är det en skön tid såhär i dansen, det är snart dags att bli färdig med den första dansen för båda grupperna och dags att börja med nytt, nya låtar och förhoppningsvis lite ny inspiration.


Jag har inte ont i magen för några saker i skolan direkt, något prov eller någon uppsats som hägrar men det ska nog gå vägen. Ja, jag tror bestämt att våren är på väg. Dessutom får jag återvända till Lund på söndag med mamma, vi ska åka ner till brorsan och gå ett par ärenden bland annat, underbart.


Och eftersom jag är fantastiskt bra på att planera, även kallat tidspessimist innebär det att jag har en dryg halvtimme på mig att göra vad jag vill innan jag måste gå till skolan, härligt att slippa stressa. Vi hörs kanske senare ikväll, ha det fint!

Ovido - Quiz & Flashcards