Alla inlägg den 11 mars 2010

Av Sofia Ohlsson - 11 mars 2010 14:34

Jag är hemma från skolan, en trevlig skoldag på många sätt och vis måste jag säga. Desto mer man umgås med människor som är trevliga ju bättre mår man, det kan tyckas vara enkel logik, jag är mest förvånad att jag inte tidigare räknat ut det. Men som sagt, bra dag som började med tal, nervös för de flesta skulle jag tro men i efterhand är det bara skönt att ha det gjort. Sen var det engelska där vi kollade på Orientexpressen en film vi röstade fram förra veckan, nu ångrar jag min röst lite, dels för att den är från 74, alltså ingen höjdrakvalitet och dels för att den utspelar sig på ett tåg och jag mår så lätt illa för allting, haha.


Naturkunskap följdes av klassråd och pianospel och nu är jag hemma, och trött. Jag ska titta på ghost whisperer om en halvtimme och väntar nervöst på ett besked om att min kusin fötts. Mamman till min kommande kusin hade värkar men jämna mellanrum så förhoppningsvis kommer det en liten pys redan idag.


Uppdatering kommer, vi hörs ikväll ha det bra mina läsare, HEJDÅ.

Av Sofia Ohlsson - 11 mars 2010 07:44

Jag vet inte hur många gånger jag sagt det förut men veckan går så snabbt så det känns som torsdag varje dag. Torsdagar är bra på det sättet att jag ofta inte är lika trött som onsdagen, jag har fått sova lite mer och är inte slutkörd i kroppen.


Idag startar vi alltså med svenska c och tal, det ska bli lite spännande men jag måste gå inom biblioteket och skriva ut det först, hoppas man får ha det med sig upp när man talar bara.


Annars händer det väl inga särskilda grejer idag vad jag kommer ihåg, jag ska försöka börja plugga inför religionsuppsatsprovet vi har nästa vecka. Hoppas ni får en bra dag, jag återkommer senare, Hejdå!

Ovido - Quiz & Flashcards