Alla inlägg den 17 januari 2010

Av Sofia Ohlsson - 17 januari 2010 18:22

Det har hänt lite här på bloggen idag, jag har mixat lite med färger och utseendet i allmänhet eftersom jag kände att jag behövde en förändring. Det är nytt år, nya förutsättningar och mycket roligt att se fram emot. Jag tänker mycket på sommaren och nästa höst eftersom jag troligtvis inte kommer bo kvar här hemma, eller bo kvar kanske jag gör men jag kommer studera i en annan stad, få lite miljöombyte och så småningom slippa allt här i Sölvesborg. Men det är inte ännu så därför tänkte jag lista upp alla roliga saker som kommer hända från nästa vecka fram till juni. Jag gör det för att ska visa, framförallt mig själv, hur mycket roligt jag faktiskt har att se fram emot och försöka att fokusera på det istället för allt jobbigt som också ingår i livet och i vardagen.


Här är vad jag och många av mina vänner har att se fram emot:


22/1 min 19-årsdag och min storebrors 21-årsdag

30/1 Överraskningsmys med Cornelia och Helena

1/2 Dansen börjar

5/2 Födelsedagsfest tillsammans med Helena (och alla våra vänner)

10/2 Prova ut mat till balen

22/2-26/2 Sportlov

10/3 (någon gång runt den här tiden) Jag får en ny kusin

31/3 Musiktreorna har premiär för vår pjäs

5/4-9/4 Påsklov

7-8/5 Show (Har jag för mig)

30/5 Balen

11/6 Mormor fyller år och jag tar studenten


Detta är inte ALLT det roliga vi har att se fram emot men det är en del av det och det stärker mig att se den här listan för då vet jag att min vår kommer bli fantastisk. Innan vi vet ordet av är allt det roliga över och ibland måste man leva för stunden. Jag ska försöka börja tänka på det roliga istället för det tråkiga och jobbiga, jag ska börja tro på mig själv och låta bli att slösa energi på allt annat som inte är värt det. Visst låter det bra, någon som vill dela detta med mig?


Nu ska jag gå ner och se hur det går för mamma i köket, Kenyansk Kyckling, MUMS. Ha det bäst alla läsare, KRAM


Av Sofia Ohlsson - 17 januari 2010 11:57

Ja eller morgon kanske är att ta i lite i överkant eftersom klockan snart är tolv. Jag gick upp för två timmar sedan ungefär, har pluggat lite psykologi, ätit lunch/frukost och glidit runt här hemma. Jag ska snart göra mig iordning för dagen och köra till affären. Idag väntas mer psykologiplugg och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, ingen idé att vara nervös närmare ett dygn innan men jag vet inte alls vad som väntar, vi hoppas på ett klassiskt prov och ett lätt "fall" att analysera.


Veckan som kommer är iallafall efterlängtad, prov eller inte, fyra dagars skolvecka är inte heller helt fy skam. På fredag var det inställda lektioner på grund av gymnasieinformation och redovisningar så jag kan spendera min födelsedag på bästa sätt. Jag ska gå upp lagom tidigt, göra mig redo i min egna takt och åka till Lund för att gå omkring lite i staden. På kvällen ska vi äta ute och sen öppna paket, så himla mysigt!


Men tillbaka till nuet, jag borde tvätta av ansiktet först och främst, sen affären, see ya later alligater(s). Hejdå

Ovido - Quiz & Flashcards