Alla inlägg den 16 januari 2010

Av Sofia Ohlsson - 16 januari 2010 17:56

En tre-timmars fika är underskattat ibland, det är så skönt att få prata av sig, planera inför framtiden och se tillbaka på roliga minnen tillsammans med två goda vänner. Jag har inte gjort mycket idag men detta hann jag med, en städning av rummet blev det också, om än lite småslarvig för jag hittade lite fler barr under mitt sängbord.


Jag och mamma åt lite pizza från Edgars nyss, om en stund kommer Helena hit och vi ska snacka lite till och kolla på Arkiv X var det sagt, undrar om hon vågar gå hem efteråt.


Just nu är jag väldigt trött på allt, jag orkar inte med fler prov, inlämningar eller böcker som ska läsas, men imorgon ska jag rycka upp mig och rusta upp inför de närmaste fyra månaderna, då ska jag satsa järnet. Vi håller väl alla tummarna för mig. Ha det nu så bra så hörs vi säkert mellan pluggrundorna imorgon, HEJDÅ!

Av Sofia Ohlsson - 16 januari 2010 10:23

God dag bloggen, och ojoj vilken fin kväll det var igår, helt obeskrivligt kul! Vi åt god mat, åkte bandvagn(!!!) till grisabacken för att åka pulka, det var verkligen inte igår jag satt i en plastlåda och åkte ner för en snöig backe otroligt kul! Därefter åkte vi bandvagn tillbaka och så bastade de som ville basta och vi andra pratade tema, det känns så himla bra inför våren, på många sätt.


Idag gick jag upp strax innan tio, med tanke på att jag somnade runt kvart i tre inatt så var jag väl fortfarande ganska trött. En dusch och en hårfön senare är jag lite mer redo för dagen. Jag ska sminka mig ocg platta håret och vid tolv ska jag gå inom Helena och så ska vi fika på stan. Så himla mysigt att träffas och prata lite strunt, njuta av Sölvesborg så länge man kan!


Ikväll ska jag och mamma äta pizza, det är det enda jag har planerat, kanske lite pluggande, kanske inte, psykologin känns riktigt jobbig just nu. Jag längtar tills onsdag, då är allt jobbigt över, sen längtar jag efter torsdag, då ska jag bli fin i huvudet igen, sen är det såklart fredag, en ledig fredag som jag får sova ut på och dessutom privilegiet att fylla år på.


Nej nu måste jag verkligen sätta igång om jag ska komma härifrån, vi hörs och ses!

Ovido - Quiz & Flashcards