Alla inlägg den 8 september 2010

Av Sofia Ohlsson - 8 september 2010 07:16

Idag kunde jag känt mig mer inspirerad att gå upp, jag kunde känt en lite starkare längtan efter att få gå tjugo minuter rask takt in till stan halv åtta på morgonen och arbeta ett par timmar med svaromål. Problemet ligger inte i att gå i skolan, men idag har jag lite huvudvärk på gång, lite raspig i halsen och så trött att jag helst vill lägga mig i sängen igen. Det är väl för tur att jag är så otroligt självdisciplinerad ändå.


Om en kvart vandrar jag härifrån och fram tills för ett par timmar sedan trodde jag att jag skulle få gå till tre idag, men sen upptäckte jag att det var klockan kvrt i fem som sista avstämningen var så nu har jag hål melln 15.00 och 16.45 som det verkar. Får väl se vad vi gör av den tiden om inget mirakel sker och jag får gå hem och kasta mig i sängen.


Nu tänkte jag nog kika runt lite på boende innan jag går härifrån, börjar bli så trött på det där, imorgon har jag Skypedejt med Malin, behöver nog prata av mig lite så det ska bli skönt, klaga lite hos en fin vän. Hej

Ovido - Quiz & Flashcards