Alla inlägg den 3 september 2010

Av Sofia Ohlsson - 3 september 2010 09:15

Äntligen är det fredag, FINALLY, jag har alltid älskat fredagar och just denna fredagen när jag får komma hem till min mamma och till Sölvesborg, som är bra mycket intressantare när man slipper bo där på heltid, och när jag ska hem och tjäna lite pengar, hem och gosa med misarna och bara få vara i en höstig stad där jag trots allt växt upp, ja det kallar jag en bra fredag det! Jag börjar om fyrtiofem minuter, eller ja en timme med den akademiska kvarten inräknad så jag borde gå snart. Till det bör tilläggas att mina skoskav fortfarande gör sig påminda varje gång jag rör på fötterna så jag borde kanske redan gått? gett mig själv lite marginal? Men nu är det som det är, jag ska nog hinna i tid ändå ska vi se.


Som sagt så är det bara en övning idag, tolkning av avtalslagen och köplagen samt genomgång av tillämpningsövningarna. Jag tänkte köpa med mig en macka från café Juridicum att ha med på tåget och hoppas att det inte är så fullsatt så att jag och mina väskor kan bre ut oss.


Ikväll blir det förhoppningsvis lite fredagsmys och det är ren och skär glädje att få gå tillbaka till jobbet på lördag, jag har saknat mina arbetskamrater och att få stå bland en massa kakor en hel dag, ja vem vill inte det liksom? För att inte tala om hur väl jag behöver pengarna. Novischfesten om tre veckor kostade fyrahundra kronor, men då har jag inte köpt klänning att ha på mig ännu!!! Ja jag säger då det. Nu får jag nog börja plåstra om fötterna så jag kommer härifrån i tid. Vi hörs kanske på söndag när jag är "hemma" i lund igen, ni får ha det så bra tills dess.


Hejdå!

Ovido - Quiz & Flashcards