Alla inlägg den 24 mars 2009

Av Sofia Ohlsson - 24 mars 2009 20:20

Jag har försökt vara positiv, vara glad, må bra, jag har verkligen försökt, och tänker fortsätta försöka, men idag vill jag bara skita i allt och alla, jag vill inte leva såhär, jag vill bara försvinna.

Av Sofia Ohlsson - 24 mars 2009 15:31

Tisdag är på sätt och vis den jobbigaste men också den bästa dagen på veckan. Det som talar mot Tisdagar är nog självla faktumet att den ligger som den gör, andra dagen i veckan, man är trött, och ser inget slut på veckan som man gör en torsdag, dessutom är det många jobbiga lektioner, matte en timme på morgonen och Geografi en och en halv timme, och Religion lite mer än en timme. Musiklektionerna är iofs. roliga, ja det är dem!


Nu om en timme kör jag till dansen, om bilen vill som jag, annars får jag gå.. Ikväll blir det till att plugga lots of geographics, vi har prov i klimatologi imorgon och ärligt talat så har jag inte förstått att provet skulle vara så "stort" för vå rlärare sa att det var mycket litet med bara 6 instuderingsfrågor, men sen var det tydligen bra att läsa anteckningarna och allt, så jag vet inte hur det går, tur att det inte är ett av de ämnena som jag behöver bevisa så mycket i, det har gått relativt bra hittils, men då vill man inte heller bryta den trenden. Nej hörni, imorgon ska jag göra bra ifrån mig, i have to:)

Av Sofia Ohlsson - 24 mars 2009 07:39

Okej mina vänner, igår var det solsken och åtta grader ute, jag hade min vårjacka, slip in skor, leggings, ett stort linne och en kofta på mig. Jag gick och bara älskade att våren snart är här och jag kan börja använda mina skor igen...


Inatt har det snöat, min väder-gadget på datorn visar -2 c och jag vill bara inte...

Ovido - Quiz & Flashcards