Alla inlägg under mars 2009

Av Sofia Ohlsson - 31 mars 2009 22:09

Ja, och då var jag hemma igen, mätt och belåten dessutom. Dansen gick bra och tjejerna var glada och snackiga. Det kan nog vara skönt med en veckas uppehåll från dansen, även för dem då alltså.


Jag gick ju ut och tillbaka från dansen så det känns som om jag fått lite motion, välbehövd och förhoppningsvis kommer jag ha mer tid till att ut och gå eller röra mig på något vis under lovet.

Imorgon blir det ännu mer motion, idrottsdag och 4 timmars dans sammanlagt.


Sen är det den där jäkla novellen som ska vara färdigskriven om två veckor, härligt, och jag har inte ens hunnit börja, vill inte, kan inte.

Av Sofia Ohlsson - 31 mars 2009 15:25

Idag har jag gått i skolan, precis som vanligt, vi fick tillbaka två prov, både geografi och religion, and guess what, mvg på båda. Det var en skön bekräftelse och det är ett bra avslut på tiden innan påsklovet.


Om en halvtimme drygt ska jag vandra till affären och handla påvägen till Danskompaniet, för jag är så fruktansvärt sugen på nybakat bröd, sådär halvljummet, kryddat och lite saltflingor ovanpå, OH så gott. Sen på vägen hem tänkte jag vandra inom affären och köpa mat till ikväll, vad det blir får vi se, vegetariska lasagnen är ju så god, med tar så lång tid. Ja vi får se.

(Märks det att jag är hungrig? eller, nej?)


Iallafall är det dan sikväll, och duktiga sofia har gjort fyra nya åttor till yngsta tjejerna, och fem - sex nya åttor på nya dansen till de lite äldre. Spännande spännande!


Nej hörni, om jag skulle byta om och planera min lilla matlista, Kramikram!

Av Sofia Ohlsson - 30 mars 2009 20:44

But i still haven't found what i'm looking for

Är en av låtarna vi sjunger med den danska kören 25 April och 9 Maj, och nu har gospel-versionen fastnat hos mig, men jag klagar inte..



BUR - NED LIKE A FIRE, BURNING WITH DESIRE.


AND I STIIIILL HAVENT FOOUUND WHAT I'M LOOKING FOOOOOR.

..

Av Sofia Ohlsson - 30 mars 2009 19:40

Nu har jag dansat, det var SÅ härligt att bara få stå i ett hörn, lyssna på en ledares instruktioner, och bara dansa. Roligt att jag fick vara med i Tinas första dans också, det var så (o)lyckligt att de var udda antal och Anna-Karin blev ensam när de andra dansade tillsammans, så hon fick en partner med mig och jag ska lära mig en hel dans till nästa gång. Hej att jag och Cornelia ska träffas i lokalen och öva järnet.


Imorgon är det piano att se fram emot, Krille hade beställt en pianobok med låtar från "The Piano", jag älskar musiken och nu ska jag få lära mig spela riktigt fina stycken (Hoppas jag iallafall att jag ska lyckas med) Sedan på kvällen är det dans med mina tjejer!


Sedan är det onsdag, då ska jag dansa och fika med härliga Gina. Torsdag bjuder på prov och teatervisning av treorna. fredag åker jag nog hem till pappa och sen ska jag tillbringa en weekend hemma hos honom.


Ja ni ser, veckan har mycket trevligt att bjuda på, hoppas mitt glada humör stannar uppe:)

Av Sofia Ohlsson - 30 mars 2009 16:28

Idag var det skola i vanlig ordning, bortsett från att jag slutade lite senare på grund av en extra körlektion, nej inte kör som i köra, jag är ju redan färdig med körkortet ni vet. Utan Kör som i att sjunga, japp, nu är det bara drygt tre veckor kvar till dansmarkskören kommer hit, och fem veckor tills vi åker dit.


Idag ska jag dansa för första gången på flera veckor för bara min egen skull. Jag börjar på Tinas jazzdans och kommer in nu när hon börjar med en ny dans, vill ju vara med i någon dans på showen, så det känns lite roligare att vara där, synas lite, det var ju därför jag började med dansen, ja inte för att synas, utan för att dansa.


På ditvägen tänkte jag gå inom affären och köpa lite vindruvor, plommon och sånt gott!

Av Sofia Ohlsson - 29 mars 2009 20:44

Jag är SÅÅ Sugen på att gå ut och dansa någonstans nu, inte precis nu kanske, men jag är supersugen på att träffa glada människor, klä mig fint och sådär!

Av Sofia Ohlsson - 29 mars 2009 15:51

Idag har jag koroegraferat, handlat, lagat mat och varit på möte.


Mötet blev längre än väntat, jag skyndade mig hem runt halv två och började koreografera till 11-13. Handlade nere på Ica, lagade Tacos, själv bytte jag ut köttfärsen mot Quornfärs, jag tycker det är både godare och fräschare. Tittat lite på tv, även om söndagar består mest av repriser har det varit skönt.


Nu ska jag skriva klart de sista frågorna till musikhistorian.


Nästa vecka blir en mycket trevlig vecka:)

Av Sofia Ohlsson - 29 mars 2009 09:22

Men god morgon då, om ca fyrtio minuter kommer jag att befinna mig ute på Danskompaniet för möte två timmar. Nu är det bara en vecka kvar till lovet, och ett prov. Och idag ska jag spendera med att koreografera, plugga, äta något gott och förhoppningsvis sova ikapp lite, gå och lägga mig nio ikväll hade varit det ultimata.


På tisdag kommer pengarna, och i fredags kom pappas underhållningspengar och min lilla "månadspeng" in på konto. Innan fick jag alltid tvåhundra kronor av honom i månaden, och trehundra av mamma, som jag fick göra vad jag ville med. Men sen jag började få mitt studiebidrag av mamma, men pappas pengar trillar fortfarande in 27:e varje månad. Tror att han glömt att det är så, jag tänker int epåminna honom, det är ju alltid tvåhundra, jag kan behöva dem, lite mer än honom faktiskt.


Och snart ska jag tatuera mig.

Och snart ska danmarkskören komma hit.

Och snart åker vi till Danmark.

Och snart är det sommarlov.

Ovido - Quiz & Flashcards