Alla inlägg den 24 maj 2010

Av Sofia Ohlsson - 24 maj 2010 17:38

Hej hopp! Jag tar en paus såhär tjugotvå minuter i sex för att berätta lite om hur min dag varit hittils. Skolan varade mellan 11.25 och 11.48 ungefär, det var bara att lämna in böckerna sen var vi alla överrens om att det tog så mycket på krafterna att vi var tvungna att sluta. Vi åt lunch och hörde runt lite med klasskamrater och en sväng upp till rektorerna för att få svar på lite frågor innan jag gick hem. Hemma stannade jag inte länge utan drygt kvart över ett var jag hos Helena istället, vi skulle umgås och bestämde oss för att åka in till Kristianstad. I den stora staden inhandlade jag mig en väska till balen, en fin, enkel och snygg väska som matchade mina tankar om hur den skulle se ut. Man kan säga att väskan är i samma färgskala som min klänning, alltså inte samma färg utan mycket ljusare och mer åt champagne-hållet men den ingår helt klart i kläningens skala. För att fortsätta på detta baltema åkte jag och Helena hem för att ta bilen ut till sömmerskan. Där fick jag prova min insydda och uppnålade klänning och så justerades lite saker innan jag fick bege mig hem igen. Nu har jag handlat till kvällens middag och så fort jag orkar ska jag börja tillaga mig en pastasallad. Ikväll blir det tidig läggning men jag somnar säkert inte före elva för det. Eftersom Hockey-VM är över så är komedikväll på sexan tillbaka så jag ska avnjuta 2½ men, My name is Earl, Family Guy och Scrubs i min säng tillsammans med lite körsbär. Nej hörni, det har helt enkelt varit en finfin dag och imorgon väntar ytterligare ett par timmars trevligheter. Vi hörs och ses, Ha det bra!

Av Sofia Ohlsson - 24 maj 2010 09:37

Äntligen en ny vecka, jag ser med glädje och inspiration fram emot de kommande dagarna. Alla de morgnar jag suttit och skrivit, med ångest inför veckan som väntar, ja alla de dagarna är förbi, iallafall för ett par månader. Den enda känslan som kan vara besläktad med ångest och som kryper fram litegrann är verklighetskänslan som slår mig när jag tänker att om tre veckor går jag inte i skolan längre, jag är fri, vuxen eller åtminstone på väg på ett nytt kapitel i livet. Vissa säger att studenten inte är något att fira, man blir ju bara arbetslös, men det är inget problem här, jag har ju både två sommarjobb och en plan om att läsa vidare i höst, Hoppas allt går som det ska!


Men för att fokusera på nu:et lite mer, jag börjar skolan om knappt två timmar. Jag kunde inte sova längre än till tjugo över nio och tur är väl det. Nu kan jag ta det riktigt lugnt och fint hela morgonen innan jag vandrar bort till skolan för min enda lektion, samhällskunskap b. Efter skolan ska jag träffa Helena, vi ska busa, kanske gå en runda och bara ha det allmänt trevligt helt enkelt. Men först ska jag göra mig redo för dagen som kommer. Vi hörs och ses mina vänner, Ha det så bra denna underbara dag! Tacke care bye bye then!

Ovido - Quiz & Flashcards