Alla inlägg den 8 maj 2010

Av Sofia Ohlsson - 8 maj 2010 16:02

Hej! nu är jag färdigjobbad, det gick snabbt och smidigt och jag tycker att jag lär mig priserna, kassan, disken och det mesta mer och mer. Tredje gången var det idag och om tre veckor får jag lön, det känns ganska skönt, sist jag fick lön var i slutet av augusti förra året, jag som brukade vara van vid att få, iallafall någon hundralapp extra i månaden innan. Ja det är alltså väldigt skönt att ha ett jobb igen!


Idag har jag fått reda på lite mer om sommare så det ser ut som jag ska få kombinera två jobb ytterligare en sommar, så går det när man har lite valmöjligheter, hoppas jag lyckas tjäna ihop mig en rejäl slant så jag har en fin lägenhet när jag flyttar någon gång .. när det nu blir.


Japp, så färdigjobbad, och nyduschad är jag också. Jag hoppade rakt in i duschen efter jag kommit hem och snart ska jag blåsa håret med vår stenåldershårtork som bara blåsa kalluft. Mamma har den vi brukar använda med sig så jag hoppas håret blir klart innan kvällen är slut! Heidi ringde precis och hon kommer om ungefär två timmar så jag har lite tid på mig, hoppas jag kommer i klänningen jag tänkte ha bara!


Nej nu måste jag sluta och börja välja ögonskugga och sånt. Ni får ha en fortsatt bra dag vi hörs nog en stund imorgonbitti beroende på hur pigg jag är, det är ju barndansgenrep och därefter manusövning så bäst att vara uppe i tid. Ha det gott Hejdå!

Av Sofia Ohlsson - 8 maj 2010 09:14

Uppe med tuppen är kanske fel uttryck, jag har ju ändå fått sova till halv nio ungefär. Jag fick upp och sminkade mig lite, satte upp håret, och nu sitter jag här i de klassiska svarta jobbkläderna. jag har en lång dag framför mig men ytterst få timmar ska spenderas i hemmet. Katterna har fått nytt vatten, min Mp3 är på laddning och snart vandrar jag ner mot mitt jobb för fem timmars arbete.


Eftersom mamma är i Stockholm och har hårfönen med sig så hoppas jag att jag är hemma i tid och kan hoppa in snabbt i duschen så jag är redo för festen sedan!


Nej om jag skulle ta in tidningen och fixa med det sista innan jag springer ner på stan. Vi hörs när vi hörs, ha en trevlig lördag!

Ovido - Quiz & Flashcards