Alla inlägg den 2 maj 2010

Av Sofia Ohlsson - 2 maj 2010 18:38

God dag bloggen och alla läsare där ute! Dagens första inlägg får sammanfatta dagen så långt som den har gått. Jag gick upp tidigt, ungefär halv åtta. En snabb-fix senare började jag hjälpa mamma med lite saker inför visningen, en ordentlig städningen fick det bli men mamma stod ändå för det mesta då hon hade varit uppe sen sju och höll på till halv ett. Jag åkta iallafall och slängde lite skräp samt städade mitt rum.


Tjugo i tio ungefär gick jag ner till Kristinas för att börja jobba. Mellan tio och tre serverade jag ovanlight många kunder - för att vara en söndag - allt från mackor till tårtbuffé. Det var slitsamt emellanåt och mindre att göra andra stunder men det känns skönt att ha något att göra på helgerna och att tjäna pengar samtidigt är ju en stor bonus.


Efter jobbet gick jag hem till Eva där mamma och tre mesiga katter befann sig. Jag hjälpte mamma att åka hem med de små fisarna som var ganska uppskrämda efter att ha spenderat flera timmar i en lägenhet de inte kände igen. Därefter handlade jag och mamma lite mat som vi nyligen ätit. Det blev thailändsk kycklingfilé med ris, min favorit! Nu är jag mycket mycket trött men tänkte iallafall spendera en timme med att plugga lite Estetisk verksamhet och naturkunskap. Före det ska jag dock hinna med att skicka ut ett mejl till elevrådsstyrelsen.


Imorgon väntar nya äventyr, och som jag längtat. Hoppas ni haft en bra dag. Vi hörs, Hejdå!

Ovido - Quiz & Flashcards