Alla inlägg under februari 2010

Av Sofia Ohlsson - 5 februari 2010 14:10

Uhuu, givande dag minst sagt, ja på naturkunskapen var det i och för sig bra att jag var med, vi antecknade inför provet om immunförsvaret. Men på svenskan satt halva klassen på facebook, i samma sal och skrev på en masskonversation, moget värre. Roligt var det iallafall och nu är jag hemma,har tömt kattlådorna någrlunda och ätit lite veggolasagne från igår så nu är jag mätt och glad.


Jag ska vila lite framför tv:n till klockan tre sen hoppar jag in i duschen, synd att ett par blivit sjuka och eventuellt inte kommer, synd att alla inte kan/får släppa loss, men ett par ska festa ordentligt, hoppas allt blir bra, sådär lagom bra.

Av Sofia Ohlsson - 5 februari 2010 09:11

ÄNTLIGEN är det fredag igen, som jag sagt tidigare, veckor bara rusar förbi. Nästa vecka har vi dock prov så nu kan allt få stanna upp litegrann, lev i slow motion. Men på torsdag ska jag äta ute med pappa, hoppas på Kinamat, det var mycket längesedan, thai har jag ätit men Kinamat är jag riktigt sugen på nu.


Jag gick upp en halvtimme tidigare än vad jag behövde, det vill säga, jag gick upp klockan nio. Nu hinner jag till och med äta frukost tror jag. Skoldagen består av det vanliga, två lektioner och en lunch, jag kanske köper lite godis till svenskan för att fortsätta på traditionerna. Efter skolan ska jag gå hem, för att duscha, göra mig iornding, byta om, förbereda och dona inför kvällens festligheter. Klockan fem ska jag gå hem till Helena, vi ska åka ut till lokalen, beställa pizza, börja städa och fixa, plocka fram musik, förbereda några lekar och sådär. Jag tror nog att det kan bli kul, hoppas det varar länge och att folk släpper loss. Party like animals.


Nu ska jag nog göra mig iordning och sen väntar lite frukost, stekta ägg och sånt gott. Ha det bra kära ni, vi hörs kanske fler gånger idag, kanske inte. HEJDÅ

Av Sofia Ohlsson - 4 februari 2010 21:06

Vilken härlig dag det varit idag, och var glad jag är som kan säga så, att dagen varit bra. I skolan dissikerade vi fårhjärta och fårlungor, eller vi ska jag inte säga för jag var bara en iakttagare, ingen deltagare i själva slicandet. Vid tvåtiden var jag hemma och ganska tidigt kom Helena, vi pratade, pratade, pratatade och pratade. Sen gick vi ner och hämtade bilen, därefter lagade vi lite mat, åt mat, körde runt halva stan för att handla till imorgon, lämna grejerna i lokalen och planera inför morgondagens festligheter, hoppas nu att alla kan komma!


Mamma kommer med tåget snart, det var försenat så jag väntar på hennes "är i Bromölla" sms så jag kan ta bilen ner. Ikväll ska jag hinna duscha och tvätta håret eftersom jag inte vill ha fett hår men ändå ska hinna tvätta håret innan imorgonkväll en gång till, ja det är sån planering jag måste hålla på med.


Imorgon är det sen uppstigning men en stund i skolan ska vi hinna med innan jag ska hem och förbereda allting. Vi hörs nog imorgonbitti iallafall, Godnatt på er!

Av Sofia Ohlsson - 4 februari 2010 07:29

Nu är det äntligen torsdag, veckorna går sannerligen snabbt. Rolig dag har jag framför mig också, med Rolfmöte, engelska, labb och pianolektion. När skolan har slutat ska jag träffa Helena, vi ska äta god veggo-lasagne som jag ska laga till oss, undrar om hon också blir frälst, hon älskar ju falafel så veggis borde gå hem hos henne.


Därefter ska vi ut till lokalen, lämna lite grejer, köra inom Netto och handla lite till imorgon, SPÄNNANDE. Sen ska vi nog planera en massa men allting kommer bli KALAS känner jag, på idag och imorgon. Igår ringde jag far min som sa att han tänkt på mig flera dagar och snart skulle ringa, nära skjuter ingen hare men det kändes rätt skönt ändå på nåt vis. Han ville gå ut och äta, bara vi två någon gång de närmsta veckorna, trevligt, vi brukar alltid gå alla tre annars - jag, pappa och jacob - men han tyckte han kunde gå med mig och sen med Jacob själv någon annan gång, trevligt initiativ. Han lovade att ringa och bestämma något idag, vi får se hur det blir.


På tal om restaurang så ska mor min äta på Bar-B-Ko ikväll med jobbet, gissa om jag är lite avis, okej jag åt där för mindre än en vecka sedan men jag kom på att jag måste testa deras potatisgratäng nästa gång jag är där så nu är jag sugen på det. Nej jag ska ha en bra dag iallafall, utan potatisgratäng eller inte.


Nu ska jag dra på mig ett par sockor, skolan väntar, dock först om fyrtio minuter men jag har ju lite att fixa innan dess, ses och hörs TJAIO.

Av Sofia Ohlsson - 3 februari 2010 18:44

GOd dag bloggen, eller god kväll för klockan har hunnit bli - nästan - kvart i sju. Jag har varit något helt otroligt trött idag, gärdagens träning gav resultat och kändes av lite överallt i kroppen, på det sov jag inte som jag skulle. Lång skoldag med några sega lektioner och några roliga. När jag kom hem skottade jag på uppfarten och vår bit av trottoaren innan jag skrev en matlista, mötte mamma, handlade och åkte hem för att laga spaghetti och köttfärssås. Nu är jag mätt och nöjd men har inte hunnit plugga som jag ska så det är väl nästa punkt på programmet.


Jag ska rita en kvintcirkel från minnet.


Jag ska öva engelskaglosor.


Jag ska läsa ett par sidor i naturkunskapsboken.


Jag ska läsa några sidor till i svenskaboken.


Om jag genomför allt får framtiden utvisa, vi hörs någon gång, TJIAO!

Av Sofia Ohlsson - 3 februari 2010 07:42

God morgon, minst sagt, eller.. Morgon minst sagt. Tidigare här i bloggen har jag skrivit om hur jag vaknar varje morgon, det vanligaste är att jag vaknar en stund innan klockan ringer, stänger av larmet någon minut innan det går på och sen går jag upp. Idag vaknade jag till larmet, hade varit vaken lite från och till sen fem-tiden vilket är rätt vanligt för mig men det är inte ofta jag somnar om igen och vaknar till larmet, ett tecken på varför sånt händer är att jag är trött! Så jag var trött imorse, ovanligt trött, sådär "Tränade tre och en halv timme igår"-trött, och det var skönt. Jag har träningsvärk också, mindre skönt men ändå en härlig känsla om ni förstår vad jag menar, vi är verkligen igång nu igen.


Jag har klätt på mig, bostat tänderna och eftersom det är onsdag har jag gått igenom duschhistorien i vanlig ordning. Det är snart dags att gå bort till Furulund, med en halvtimme kvar tills första lektionen börjar och lektioner fram till halv fyra måste man vara fokuserad. I eftermiddag vet jag inte riktigt vad som händer, jag ska nog leka med Helena iallafall, sen ska jag laga mat med mamma och så måste jag börja plugga eftersom jag inte hunnit det än.


En snabbtitt här på datorn hinner jag kanske med innan jag går ner, vi hörs i eftermiddag, Tjadå!

Av Sofia Ohlsson - 2 februari 2010 21:05

Äntligen var den här dagen över, jag är helt slut i kroppen, slut i sinnet. Men jag har ätit fil, flingor och lite vindruvor så jag är lite mer back on track om man säger så. Vädret är vidrigt, ja fruktansvärt iallafall. Det var nästan ingen som kom till dansen av de äldre då det blev änn värre fram mot kvällen.


Jag ska snart lägga mig i sängen, äta lite mer vindruvor och kanske läsa lite naturkunskap. Imorgon är det tidig uppstigning och jag känner på mig att mina muskler inte kommer vilja som jag, men onsdagar är rätt härliga, vi hörs, GODNATT

Av Sofia Ohlsson - 2 februari 2010 15:24

Dagen blev rätt bra tillslut må jag säga, engelskan var rätt rolig på sätt och vis, intressant och lärorikt ändå. Dessutom slutade vi redan klockan två eftersom vi har vår gemulektion imorgon också och Gördis brukar göra samma sak för oss båda dagarna i rad så vi ställde in. Det betyder att jag hunnit bestämma andra-låt till mina dansare, ladda hem den, koppla av här hemma, packa dansväskan, klippa ut dödsannonser till religionen (det låter så respektlöst och för att säga som Malin var det precis vad jag kände mig, respektlös alltså, när jag klippte i tindningen.) Jag har ätit fiskgratäng, tittat lite på tv och trixat med Mp3:n, ny spellista för våren så plötsligt hann jag med jättemycket, jag ska nog packa med mig naturkunskapsböckerna till dansen så jag kan läsa lite när 18+ har uppvärmning. Dansen börjar först om en och en halv timme men jag tänkte gå ut till Danskompaniet redan om en halvtimme ungefär så jag kan förbereda med låtlista och annat innan barnen kommer.


Nu ska jag fortsätta kika på Ghost Whisperer innan jag drar mig ut mot falkvik med väskan på axeln. Vi hörs kanske ikväll tror jag, ha det så bra alla!

Ovido - Quiz & Flashcards