Alla inlägg den 3 februari 2010

Av Sofia Ohlsson - 3 februari 2010 18:44

GOd dag bloggen, eller god kväll för klockan har hunnit bli - nästan - kvart i sju. Jag har varit något helt otroligt trött idag, gärdagens träning gav resultat och kändes av lite överallt i kroppen, på det sov jag inte som jag skulle. Lång skoldag med några sega lektioner och några roliga. När jag kom hem skottade jag på uppfarten och vår bit av trottoaren innan jag skrev en matlista, mötte mamma, handlade och åkte hem för att laga spaghetti och köttfärssås. Nu är jag mätt och nöjd men har inte hunnit plugga som jag ska så det är väl nästa punkt på programmet.


Jag ska rita en kvintcirkel från minnet.


Jag ska öva engelskaglosor.


Jag ska läsa ett par sidor i naturkunskapsboken.


Jag ska läsa några sidor till i svenskaboken.


Om jag genomför allt får framtiden utvisa, vi hörs någon gång, TJIAO!

Av Sofia Ohlsson - 3 februari 2010 07:42

God morgon, minst sagt, eller.. Morgon minst sagt. Tidigare här i bloggen har jag skrivit om hur jag vaknar varje morgon, det vanligaste är att jag vaknar en stund innan klockan ringer, stänger av larmet någon minut innan det går på och sen går jag upp. Idag vaknade jag till larmet, hade varit vaken lite från och till sen fem-tiden vilket är rätt vanligt för mig men det är inte ofta jag somnar om igen och vaknar till larmet, ett tecken på varför sånt händer är att jag är trött! Så jag var trött imorse, ovanligt trött, sådär "Tränade tre och en halv timme igår"-trött, och det var skönt. Jag har träningsvärk också, mindre skönt men ändå en härlig känsla om ni förstår vad jag menar, vi är verkligen igång nu igen.


Jag har klätt på mig, bostat tänderna och eftersom det är onsdag har jag gått igenom duschhistorien i vanlig ordning. Det är snart dags att gå bort till Furulund, med en halvtimme kvar tills första lektionen börjar och lektioner fram till halv fyra måste man vara fokuserad. I eftermiddag vet jag inte riktigt vad som händer, jag ska nog leka med Helena iallafall, sen ska jag laga mat med mamma och så måste jag börja plugga eftersom jag inte hunnit det än.


En snabbtitt här på datorn hinner jag kanske med innan jag går ner, vi hörs i eftermiddag, Tjadå!

Ovido - Quiz & Flashcards