Alla inlägg den 4 februari 2010

Av Sofia Ohlsson - 4 februari 2010 21:06

Vilken härlig dag det varit idag, och var glad jag är som kan säga så, att dagen varit bra. I skolan dissikerade vi fårhjärta och fårlungor, eller vi ska jag inte säga för jag var bara en iakttagare, ingen deltagare i själva slicandet. Vid tvåtiden var jag hemma och ganska tidigt kom Helena, vi pratade, pratade, pratatade och pratade. Sen gick vi ner och hämtade bilen, därefter lagade vi lite mat, åt mat, körde runt halva stan för att handla till imorgon, lämna grejerna i lokalen och planera inför morgondagens festligheter, hoppas nu att alla kan komma!


Mamma kommer med tåget snart, det var försenat så jag väntar på hennes "är i Bromölla" sms så jag kan ta bilen ner. Ikväll ska jag hinna duscha och tvätta håret eftersom jag inte vill ha fett hår men ändå ska hinna tvätta håret innan imorgonkväll en gång till, ja det är sån planering jag måste hålla på med.


Imorgon är det sen uppstigning men en stund i skolan ska vi hinna med innan jag ska hem och förbereda allting. Vi hörs nog imorgonbitti iallafall, Godnatt på er!

Av Sofia Ohlsson - 4 februari 2010 07:29

Nu är det äntligen torsdag, veckorna går sannerligen snabbt. Rolig dag har jag framför mig också, med Rolfmöte, engelska, labb och pianolektion. När skolan har slutat ska jag träffa Helena, vi ska äta god veggo-lasagne som jag ska laga till oss, undrar om hon också blir frälst, hon älskar ju falafel så veggis borde gå hem hos henne.


Därefter ska vi ut till lokalen, lämna lite grejer, köra inom Netto och handla lite till imorgon, SPÄNNANDE. Sen ska vi nog planera en massa men allting kommer bli KALAS känner jag, på idag och imorgon. Igår ringde jag far min som sa att han tänkt på mig flera dagar och snart skulle ringa, nära skjuter ingen hare men det kändes rätt skönt ändå på nåt vis. Han ville gå ut och äta, bara vi två någon gång de närmsta veckorna, trevligt, vi brukar alltid gå alla tre annars - jag, pappa och jacob - men han tyckte han kunde gå med mig och sen med Jacob själv någon annan gång, trevligt initiativ. Han lovade att ringa och bestämma något idag, vi får se hur det blir.


På tal om restaurang så ska mor min äta på Bar-B-Ko ikväll med jobbet, gissa om jag är lite avis, okej jag åt där för mindre än en vecka sedan men jag kom på att jag måste testa deras potatisgratäng nästa gång jag är där så nu är jag sugen på det. Nej jag ska ha en bra dag iallafall, utan potatisgratäng eller inte.


Nu ska jag dra på mig ett par sockor, skolan väntar, dock först om fyrtio minuter men jag har ju lite att fixa innan dess, ses och hörs TJAIO.

Ovido - Quiz & Flashcards