Alla inlägg den 18 augusti 2010

Av Sofia Ohlsson - 18 augusti 2010 09:34

Idag är det onsdag och dagarna bara flyger förbi. Om exakt en vecka är det inskrivning i Pufendorfsalen för oss nya juriststudenter och jag längtar oerhört mycket. Sedan börjar nolleveckan som alla andra kallar det, för oss vet jag inte om det har ngot officiellt namn, novischtiden är det i alla fall och det pågår mellan 25 augusti och 24 september med drygt tre olika aktiviteter i veckan, allt från uppdragstävlingar till tävling mot ekonominovischerna och olika sittningar.


Men att det är onsdag idag innebär inte bara att det är en vecka kvar till starten i Lund, nej det innebär att det bara är en dag kvar tills min weekend i England. Imorgon sitter jag troligtvis på Kastrups flygplats terminal.. Que Pasa`? Fem har jag för mig, eller tolv kanske. Nervös som tusan kommer jag vara, men det ska nog gå alla tiders!


Idag ska jag mysa med familjen, vi ska åka till Kristianstad för att måla i mammas lägenhet, vi ska gå lite i stan också, jag ska kolla ut en snygg väska som jag vill köpa bland annat. Ikväll är det äventyr på gång, mamma har bokat oss och vi får inte veta vad det är, spännande!


Nu ska jag göra mig iordning, om en timme ska jag vara uppe på TLC där Malins mamma jobbar, ska hämta lite grejer som jag ska ha med mig till Mallanbrallan. Vi hörs vi hörs, hej hopp!

Ovido - Quiz & Flashcards