Alla inlägg den 4 augusti 2010

Av Sofia Ohlsson - 4 augusti 2010 18:19

Hej hopp kokostopp! Dagen har gått förvånansvärt segt och sakta idag, iallafall mina jobbtimmar, vi var överrens, jag och min chef, om att timmarna sölade sig fram och jag kunde knappt kväva mina gäspningar. Så mycket för min lediga dag, jag är ju precis lika trött idag!


Men till slut hade fem och en halv timme gått och jag skulle gå hem. Mitt i allt dyker Helena A H (som hon heter på min mobil) upp. Hon ville ta med mig på en promenad och jag följde glatt med. Vi gick inom våra respektive hem, tillsammans, jag hann varva ner någorlunda och sen gick vi en runda nere på stan, vid slottet och så tillbaka genom ett villakvarter och stan igen. Nu lagar jag mat, det blir nypotatis, majs, smör och krydda, kanske inte det lyxigaste jag tillagat men gott och ett riktigt klipp för plånboken, eller ja, mammas plånbok!


När jag ätit ska jag försöka orka mig in i duschen, om två timmar har jag min dejt med malin, mihii. Hoppas ni haft en bra dag, imorgon är jag ledig, känner att jag behöver det! Hejdå.

Av Sofia Ohlsson - 4 augusti 2010 09:51

Så var det onsdag igen och back to work så att säga. Bara för drygt fem timmar idag visserligen så det är inget att klaga på. Vädret ser trevligt ut, det där regnovädret har vi inte sett mycket av hör i sölvesborg, i måndagsmorse öste det ner men även då lyckades vädret vända redan på förmiddagen.


Det är skönt att börja lite sent för en gångs skull och idag tänkte jag även hinna med att äta lite hemmagjord pizza från igår innan jag går till jobbet. Då slipper jag äta en tung lunch där och så slipper jag ha ont i magen av hunger.


På tal om ont i magen så är det mycket utgifter just nu, det är sånt man får stå ut med men jag tycker det svider till lite lätt i plånboken. Alla i min närhet har bestämt sig för att fylla år i slutet av juli och början av augusti, som en stor kupp där de är ute efter att förstöra min goda ekonomi. På lördag ska jag och brorsan på kräftskiva för min pappa, farmor och Lottas mamma. Tre presenter på en kväll? Kom igen, jag som ska till London och allt. Det får lösa sig, sen måste jag betala bensinen eftersom jag får låna mammas bil, i slutändan är det visserligen billigare än det varit om vi tagit tåg och buss så jag ska inte klaga.


Ikväll har jag en skypedejt med min Malin. Vi skulle egentligen hörts igår men vi missuppfattade varandra helt, här satt jag halv åtta (min tid) och väntade på att hon skulle logga in och där satt hon halv åtta (hennes tid) och väntade på mig. Så busigt av oss, idag gör vi ett nytt försök och vi ska säkert prata en del om vad vi ska göra i London, hon har varit så duktig och läst på ordentligt om staden och alla sevärdheter sen har vi gjort en gemensam lista. Det ska bli så kul att det kittlas lite i näsborren men även nervositeten börjar smyga sig på. Jag ska nog googla lite bilder på Heathrow och Paddington så jag vet vad som väntar liksom.


Nu måste jag ta på mig jobbkläderna och äta min pizza. Vi hörs!

Ovido - Quiz & Flashcards