Alla inlägg den 24 juni 2010

Av Sofia Ohlsson - 24 juni 2010 17:24

God eftermiddag där ute i sommarvärmen. Eller god kväll kanske vore mer korrekt att säga? Hur som helst så börjar dagen övergå till kväll och jag har gjort lite olika saker. Jag började med att städa rummet eftersom det skulle hållas visning på huset här idag. Här blev ganska fint och fräscht och vi får väl hålla räkningen hur länge det håller denna gången. Jag är bra på att städa men värdelös på att hålla det snyggt!


Jag och mamma njöt lite i trädgården tillsammans med Svala och Zelda, de älskar att få på sig selarna och leka lite ute i trädgården. Tilda min lilla bäsebus är en riktigt mes, hon sov under hela tiden och är för övrigt inte så förtjust i att gå ut alls. Därefter åkte jag och mamma till affären för att midsommarhandla, vi ska vara själva imorgon, hon, jag och katterna, Helena kommer dock hem till mig eller så är det jag som möter henne när hon slutat så vi kan fira de sista timmarna av midsommar tillsammans. Jag ska laga en hemmagjord potatissallad och mamma ska göra en silltårta samt en flädertårta med jordgubbar så det blir nog supermysigt tror jag. På lördag är det ju fest så jag tänkte ta det lugnt imorgon.


Nu ikväll ska vi äta tonfisksallad igen, det är ganska gott och fräscht så vi kände för att köra det två dagar i rad. Visningen är över ganska nyligen och Italien spelar inte fotboll, synd, de är ju mitt andra-lag! Nej nu får det bli mat snart. För övrigt är jag supertrött och somnar inom en snar framtid. Vi hörs vi hörs!

Ovido - Quiz & Flashcards