Alla inlägg den 2 juni 2010

Av Sofia Ohlsson - 2 juni 2010 16:32

Idag är det onsdagen den andra juni, och vilket sommarväder det är! 24 grader och en stoooor sol ute, blå himmel. Underbart! Skolan var sannerligen värd att gå till, jag fick många glädjande besked och många härliga skratt tillsammans med mina klass- kamrater. Samhällskunskap B är nu officiellt avslutad, Estetisk Verksamhet likaså, Religion B är även den en kurs vi kan lägga bakom oss och vi fick ett varsitt papper med alla våra resultat under kursens gång av vår lärare. Jag har haft ett Vg+ och tre mvg, tre procents frånvaro i hela kursen så lägg ïhop det ser ni att jag fick ett bra helhetsbetyg i kursen också.


Nu på eftermiddagen har vi fikat, lekt och skrattat en massa i klassen ihop med vår svensklärare. Hon har haft oss i alla tre år, flera gånger i veckan och på många sätt har vi gått igenom mycket tillsammans. Därför ville hon ha en egen liten avslutning med oss och det blev jättebra.


Nu ikväll ska jag och Helena gå hem till Cornelia och gå ut till lokalen. Vi ska bland annat leta klädnader och jag ska lämna lite kläder från showen som jag inte orkar göra mig av med. Det känns lite halvt som sommarlov, väldigt bra alltså. Vi hörs en stund imorgon, hoppas ni haft en fin dag och har det fortsatt bra ikväll, HEJ!

Ovido - Quiz & Flashcards