Alla inlägg den 18 april 2009

Av Sofia Ohlsson - 18 april 2009 14:41

Här kommer lite bilder för er som inte redan sett:)

Av Sofia Ohlsson - 18 april 2009 13:23

Helt fantastiskt. Idag följde jag med mamma ut på ärenden, hon skulle köpa ny hårfön eftersom vår la av, därefter åkte vi till stan, ner på Ritz för frukostfika. Det var riktigt mumma, vi åt en varsin fralla och en varsin biskvi.


Vi kom hem för en liten stund sedan och jag har redan varit mer aktiv än jag brukar vara de helger som jag suttit hemma på fredagkvällen. Kanske låter lite paradoxalt (snyggt ord va? det har jag lärt mig av niclas vår gamla samhällskunskapslärare, mannen som gav ordet "moment" ett ansikte) Men jag tror att det är så att om man varit igång hela fredagkvällen, kommer hem och somnar vid fyra, går upp runt halv elva och känner isg pigg så är det roligare att sätta igång hela dagen istället för att slöa. Alltså fredagen som är inledningen av helgen spelar stor roll för resten av helgen och så vidare.


Japp, s en har jag hunnit spela piano. Nu kan jag mönstret på inledningen till min läxa, vilka tangenter som trycks ner när osv. Nu ska jag bara lära mig spela i rätt tempo. Ikväll blir det pizza på edgar om de har öppet och pizzor kvar (Japp, det brukar ta slut om man är sent ute) Så ska jag kolla lite på tv och umgås med familjen.


Förresten har jag hittat en kruka på interflora som jag bara måste ha. Jag börjar bli gammal...

Av Sofia Ohlsson - 18 april 2009 11:00

God morgon, jag vaknade för en dryg timme sedan och för en halvtimme kanske så var jag uppe, pigg och gla kexchokla´!


Snart ska mamma köra mig ut till Cornelia där jag ska hämta mina grejjer om de är hemma sen resten av dagen ska jag bara slappa. Det kan vara skönt efter en kväll som igår, att bara ta det lugnt hemma! Jag är lite raspig i halsen också, fast det är nog från att vi sjöng, för jag tror jag lyckades stoppa förkylningen som var på väg. Om en vecka ska vi göra konsert i kyrkan med danmarksgänget, mycket roligt. Dessutom är det exakt tre veckor till elin fyller arton idag, det ska vi fira. Tjingeling nu blir det badrummet för min del!

Av Sofia Ohlsson - 18 april 2009 03:34

Jag är precis hemma från världens trevligaste kväll, ja iallafall den trevligaste utekvällen jag varit med om. Förfesten var hemma hos Alexandra, där började vi smått och runt midnatt var singstar i full gång. Därefter åkte vi in till kristianstad, det var Grand på G och klockan var nog kvart över ett när vi var inne. Där inne var det full ös och jag hade skitroligt, mina fötter håller inte med men det är smällar man får ta.


Ja, jag orkar faktiskt inte berätta mer men bilder kommer, det kan ni vara så säkra på. ja jag kan ju tillägga att det var 20+ på Grand, jag kom in ändå eftersom man gör det ifall man är 18+ och de anser det lämpligt? eller ja alltså det är inte emot reglerna så länge man är myndig och så vidare. När vi fick tillbaka våra jackor fick vi även gratis inträde på 20+ någon annan gång under våren, jag fick heidis så är det någon med åldern inne som är sugen hör av er;)


Godnatt, eller godmorgon, nu ska jag äta resterna av mina BK - grejjer!

Ovido - Quiz & Flashcards