Alla inlägg den 7 april 2009

Av Sofia Ohlsson - 7 april 2009 21:07

Okej hörni, idag har vart en riktigt rolig dag, shopping, fedemat, och en massa körande. Jag köpte alltså en klänning på ICHI, en lilarutig axelbandslös med en kort lite veckad kjol, jättesöt och jag kände starkt att, Nej, jag kan inte leva utan den här klänningen. Ett par trosor på Rea inne på Topshop blev det också, mest för att det är roligt att handla två saker när man åker därifrån. Hemfärden blev dessutom riktigt rolig, mycket skratt, hög musik och dissningar, man måste känna Jennifer för att förstå hennes dissningar, långt ifrån elaka, men väldigt roliga.


Nu var planen att vi skulle åka till Videocanter, hyra film och köpa godis, men då får vi inte låna bilen, nehej? för att vi ska ta en promenad? ursäkta men bad excuse, vi som är så fit... nu är det WAR. Vi tänker låna bilen, ni förstår inte hur långt det är till Videocenter!!!

Av Sofia Ohlsson - 7 april 2009 19:07

Idag körde jag och Jennifer ner till Nova Lund, min första långa runda, kul var det. Vi åt på Donkan, shoppade loss (trots att planen bara var en liten utflykt från början) och skrattade, ja vi hade riktigt trevligt helt enkelt.


Jag återkommer med bilder på klänningen och trosorna jag köpte, hoppas ni har det bra, det har jag.

Ovido - Quiz & Flashcards