Alla inlägg den 1 april 2009

Av Sofia Ohlsson - 1 april 2009 21:54

Idag har jag dansat flera timmar! Vi hade ju idrottsdag, alla tvåor, och jag och Cornelia fick äran att få leda streetdance:n. Så en och en halvtimme gånger två har vi tränat hårt idag, det gick bra vill jag nog säga.


Båda grupperna var mycket duktiga, fast den sista var det bara tre anmälda till och en var dessutom sjuk, så det blev lite av en privatlektion!


Vi började med mjukuppvärmning som leddes av Cocco, följt av styrka, även det Coccos område. Jag höll i diagonalen och koreografin, det roliga var att alla försökte sitt bästa, och vekrligen satte det efter lite träning, mycket bra jobbat.


Nu ikväll följde jag en god väns råd, "ät vad du vill så länge du kompenserar eventuellt överintag med en extra timmes motion." Och efter 3 timmars dans och två små promenader är jag väl värd lite godis.

Jag köpte drygt ett kilo och fördelade det på oss tre här hemma, la mammas och jacobs delar i ett varsitt påskägg med små lappar som leder dem runt på en varsin pytte-skattjakt.


Vi hörs imorgon, då har jag skrivit musikhistorie-prov och kanske hunnit med muntliga i engelska, Mhhm!

Av Sofia Ohlsson - 1 april 2009 18:03

.. behöver inte vara något negativt, ibland är vetskapen om att någon bryr sig om än, den största bekräftelsen.

Av Sofia Ohlsson - 1 april 2009 14:50

Klänningen från forever21 har kommit. Jag ser, rent ut sagt, och ursäkta språket, för jävlig ut i den. Det är den minsta M jag någonsin sett, för det första är mina lår för stora, så jag ser sjukt tjock ut runt benen när jag har dne på mig, kommer få skavsår av att gå med benen så slimmade i varandra. För det andra är min mage en putmage NO 1 och i klänningen är det värre, skulle bara vara pinsamt om jag vågade visa mig så. Brösten bara hänger i de inbyggda kuporna, skulle behöva en bh inuti, men den som hittar plats åt det får ju gärna ringa mig.


Ja jag har nog sagt allt som behöver sägas, jag vet inte ens om jag orkar gå igenom allt som krävs för att skicka tillbaka den till USA, jag vill bara skita i allt nu.


För det är bara att inse fakta, jag provar, testar nya grejjer och försöker med allt för att gå ner i vikt, tappa lite på de ställen som är större, men det spelar ingen roll, för jag lyckas inte, jag svullnar bara istället, på alla möjliga ställen, får ont, mår dåligt, hinner inte. Maten har jag gått igenom så många gånger, för det första har jag inte tiden eller orken att lära mig alla nya maträtter, vad jag får och inte får äta för att sluta gå upp i vikt, eller för att lyckas gå ner. I skolan, maten där är en annan historia, men den som lyckas hålla sig smal med skolmaten, blir mätt och så vidare, grattis.


Jag vill bara skita i allt, för gå ner i vikt gör jag inte, vad jag än provar.


Och det värsta, det är att butiken heter forever21, men just nu känns det som om jag aldrig kommer bli 21, inte med deras mått mätta, jag är redan i 40-års åldern.

Ovido - Quiz & Flashcards