Alla inlägg den 8 september 2011

Av Sofia Ohlsson - 8 september 2011 17:07

Hej hopp nu har det varit tyst här lite väl länge kände jag. Men så är det när vardagen är fylld till bredden. Jag ska försöka sammanfatta mina dagar lite snabbt.


I tisdags gick jag såklart i skolan, på kvällen var jag hembjuden till Erika för vårt nya projekt - matsambos två dagar i veckan. Det går - föga förvånande - ut på att två dagar i veckan äter vi mat tillsammans, hon lagar på tisdagar och jag på onsdagar. På så vis slipper man tänka på vad man ska äta varje dag och den kvällen man lagar till den andre får man sällskap vid matbordet, en win-win situation. Hon bjöd på en fantastiskt god tacopaj och igårkväll när det var min tur slängde jag ihop en flygande Jacob.


Idag har jag också varit i skolan, kom nyligen hem och om en halvtimme går jag upp till Gerdahallen för att afropass, jag har ju inte tränat sedan i söndags så det var hög tid idag. Före det ska jag hinna med att äta en persika och en tallrik fil. Ikväll har jag en sallad från grönt o gott som väntar på mig efter träningen, gott!


Jag hoppas att ni alla haft en bra vecka, till helgen ska jag få sova ut lite mer men även ut på roliga äventyr då vi har tjänstemannakickoff med Juridiska föreningen. Nu ska jag nog ta den där persikan. Vi hörs, ha det gott!

Ovido - Quiz & Flashcards