Alla inlägg den 15 januari 2011

Av Sofia Ohlsson - 15 januari 2011 12:20

Hej hopp, helt otroligt att klockan är tjugo över tolv, det innebär att jag varit uppe i sex och en halv timme ungefär och därmed har jag även fått en hel del gjort. När klockan ringde tio i sex kan jag erkänna att jag tog en snabb snooze på tio minuter ungefär, det kändes dock som tre minuter och plötsligt stod jag i en varm dusch på ett kallt golv (måste verkligen fixa en badrumsmatta, det gör ju inget inne i duschen men det är hemskt när det är alldeles iskallt tidigt på morgonen). Klockan åtta befann jag mig på Juridicum för första gången på länge, eller åtminstone för första gången på länge för att ha någon form av schemalagt aktivitet. Opponering på uppsatserna vankades och jag satt ungefär fram till tio i tio innan det var min tur, lite småjobbigt kan man kalla det men det var ändå nyttigt att vara i en så stor grupp, i framtiden blir det säkert mycket muntligt så jag hoppas att jag vågar prata lite mer då. Vi var klara ungefär elva och då gick jag snabbt ner till källaren för att ordna med lite blandat. Jag skrev ut CV och personligt brev, tanken är ju att jag ska skicka in lite olika ansökningar inför sommare i kommande vecka så det var lika bra att sätta igång innan termin 2, och allting som det för med sig, har dragit igång.


Nu ska jag diska, laga mat, äta, städa och bädda sängen. Det är sånt onödigt ont som jag dragit på ett tag nu. Ikväll ska jag hem till Annika på handbollstacos, alltså mat plus handboll på tv, det är inte så att vi ska rulla bollar av köttfärsen och kasta runt en massa, även om jag måste erkänna att tanken är lite lockande.


Imorgon är den enda dagen mellan T1 och T2, men med ett så långt jullov som jag haft så kan det väl vara värt. Ska erkänna att jag är ganska sugen på Allmän avtalsrätt just nu, fråga mig igenom två månader kanske ni får ett annat svar.. Vi hörs kära läsare, ha det fint!

Ovido - Quiz & Flashcards