Alla inlägg den 4 januari 2011

Av Sofia Ohlsson - 4 januari 2011 16:08

Hej hopp, igår åkte jag en snabbvända hem till Lund för att sköta lite unfinished business så att säga. Jag hade ett frikort så för att komma undan så billigt som möjligt valde jag alltså att åka både ner och hem igen, samma sag. Jag lämnade in min uppsats, skrev ett personligt brev och ett cv som min gamla (före detta, alltså inte gammal) svensklärare lovade att titta igenom när hon hade tid.


Idag sov jag ut, lite för länge kanske men upp kom jag och sen dess har jag hunnit duscha, göra mig iordning, åka till affären och handla, äta lunch, sitta en stund vid datorn, kolla klart på sista skivan på säsong fyra av Scrubs och få huvudvärk på kuppen.


Men nu är det nya tag och om en kvart loggar Malin in på msn och vi ska prata för första gången sen vi sa hejdå på Bromöllas station. Det ska bli trevligt, lite synd utan skype men mammas dator har ingen mic så det får bli på det här viset helt enkelt.


Jag insåg nyligen att vi har gått in i ett helt nytt år och att det innebär en hel del som jag inte hunnit reflektera så mycket övet. Om tre dagar åker jag och mamma till Stockholm, om tolv dagar börjar jag min andra termin på juristprogrammet och om arton dagar fyller jag år. Det är drygt två månader till Helena kommer hem och ytterligare en månad på det tills Malin är hemma, hoppas jag får ha dem i Sverige ett tag så vi får roliga tider tillsammans.


Nu ska jag logga in på msn tänkte jag, ikväll blir det pasta och köttfärssås och så ska jag försöka gå till biblioteket och hämta en bok jag beställt. Har läst två böcker på en vecka, Så skönt att vara tillbaka, om än bara över lovet. Ha det fint alla mina vänner och alla er jag inte känner, vi hörs!

Ovido - Quiz & Flashcards