Alla inlägg den 3 maj 2009

Av Sofia Ohlsson - 3 maj 2009 22:59

Godnatt, snart. Inte riktigt ännu, men snart ska jag gå och lägga mig. Därefter väntar ytterligare en hel vecka, man börja bli trött på det men jag antar att det bara är att stå ut, för 26 skoldagar kvar typ är inte mycket att klaga över. Dock orkar jag inte gå till dansen imorgon, dansa orkar jag, och jag orkar träffa alla där, men GÅ till dansen, det är inte jobbigt rent fysisiskt, det tar bara sån jääkla tid. Börja gå senast fem i halv sex, gå från dansen runt tio i sju och inom affären för att handla¨, upp till huset och sen är jag hemma halv åtta, och DÅ ska jag laga mat!


Kan ni förstå detta? det som låter som ett litet problem, vardagsbekymmer, gör mig så trött. Sen att jag inte vill köra den korta biten, jag behöver motionen, men tiden hade jag sluppit...


Nu sitter jag här och har en musikhistorielektion som väntar, om bara 10 timmar ska jag sitta och vänta på min trevliga lektion.


Så godnatt, snaart.

.

Av Sofia Ohlsson - 3 maj 2009 18:39

En riktigt tråkig söndag, kan vi alla behöva då och då. Jag har läst, läst och läst.. Det har varit bra för det finns inget så avslappnande som att läsa. Tyvärr har tröttheten suttit i heeela kvällen, det är följden av att jag sov för länge och ikväll har jag säkert problem med att sova som jag ska.


Imorgon och på tisdag är det dans i vanlig ordning, det är näst sista gången inför showen vilket känns konstigt, för i normala fall hade vi varit framme vid showveckan och nu sitter man här och har två hela veckor att hitta på något på. Mina är redan fyllda av prov, danmarksresa, nationella prov, fester, prov, inlämningar och prov. Kanske är det bra med tanke på omständigheterna, att vår show ligger så sent.


Dessutom har jag spanat in en del tavlor på interflora som skulle passa så bra med spegeln, hel-renovering av rummet here i come.


Nej nu ska jag fortsätta med min bok och drömma mig bort till dagar då jag har mindre att göra.

Av Sofia Ohlsson - 3 maj 2009 15:52

Goddag, idag har mitt bloggande inte ens varit hälften så aggressivt som det normalt brukar vara en söndag som denna. Jag gick upp så sent som halv tolv idag och har dessutom hunnit med en tupplur, ju mer man sover desto tröttare blir man. Jag har klippt halva gräsmattan och min bror andra halvan, nu är det finare i trädgården, bara poolen som skall städas upp och fyllas.


Jag satte mig precis och skrev lite på det muntliga om Irland, min grupp ska berätta lite om U2 - bloody sunday och IRA, om ni inte är så pålästa om ämnet bloody sunday tipsar jag er att läsa in er lite. Det är en fruktansvärd händelse och jag kan knappt fatta att det har hänt så sent som på 70-talet. Jag ska berätta lite om utredningarna som hållts efteråt och sen ska jag berätta om hur tre av offrena kallblodigt mördades.


Nu funderar jag på att gå en runda för här händer ändå ingenting, alls.

Ovido - Quiz & Flashcards