Alla inlägg den 17 februari 2009

Av Sofia Ohlsson - 17 februari 2009 21:04

Idag har jag hunnit med en del, städat rummet lite halvhjärtat.. dansat några timmar, och fikat med heidi och milla.


Nu stter jag som vanligt klistrad här.. Jag har insett att det finns problem värre än mina.. Så är det. Imorgon blir iallafall en jobbig lonely dag.. Jag ska köra vid halv två annars har jag inget planerat och jag har en känsla av att det inte blir någon mat på kvällen om jag inte skärper mig.. det är ju så tråkigt att handla ohc planera mat till sig själv.


Förhoppningsvis får jag lite sällskap på msn på kvälle, haha vadå no-lifer. Vad sorgligt det lät "förhoppningsvis får jag sässlkap på msn" yea, det ska bli min nya slogan.

Av Sofia Ohlsson - 17 februari 2009 14:57

Det är förundrande hur snabbt något kan ske, något som väner upp och ner på ens hela värld. Ena stunden är allt som vanligt, den andra har allting förändrats och man vet inte ut eller in.


Jag mår bra, men jag vill finnas där för alla mina vänner som behöver det.


Imorgon har jag körlektion, sweeeet, wish me luck n stuf.

Av Sofia Ohlsson - 17 februari 2009 10:21

Idag vaknade jag nog runt kvart i tio och kunde inte somna om. Jag kunde verkligen inte och tankarna snurrar och hakar upp sig och jag blir snart sjuk av all nervositet samt besvikelse över misslyckandena jag gjort.


Så jag gick alltså upp, har precis fyllt i uppgifterna som krävs för att jag ska kunna skaffa visa-kort. Snart har jag gjort allt en nybliven artonåring bör ha gjort...


I eftermiddag är det fika på Ritz, följt av dansworkshop för Milla i lokalen. Skönt att ha lite annat att tänka på, det här lovet hade ju kunnat bli bra om inte... Men det ska nog gå så småningom.

Ovido - Quiz & Flashcards