Alla inlägg den 18 juli 2010

Av Sofia Ohlsson - 18 juli 2010 12:55

Jag hade två planer med den här söndagen innan jag gick och la mig igår. Den första var att sova ut riktigt länge och den andra var att städa huset. Man kan säga att jag är två tredjedelar igenom min söndag eftersom jag sov till tjugo över elva och nu har städat hela undervåningen. Kvar är mitt rum på ovanvåningen och att svabba trappan. Jag var tvungen att ta en liten paus för jag kände mig helt slut i kroppen, att man blir så svettig och trött av att städa, förhoppningsvis har jag lyckats förbränna alla bullar jag tryckt i mig den senaste tiden på köpet.


Så jag har städat i köket och vardagsrummet. Jag har dammsugat hela nedervåningen och ni ska veta att det inte är en enkel match om man räknar in hallen som tar ungefär samma energi att städa som det tar att springa sextio meter, ungefär så ja. I hallen har vi kattlådan och tjugo kilo grus. jag har legat på knä, krupit mellan stolar, byråer och omkullvälta skor för att få det rent. Allt detta med vetskapen att om ett och ett halvt dygn är där precis lika skitigt som det var innan idag. Men det känns i alla fall skönt när det är över, det är en sak som är säker.


Ja, rummet var det, och att svanna trappan. Det blir nog en hel del spring med smutsiga kläder och annat skit som samlats på mitt rum så jag börjar med det och avslutar med trappan. Ja så får det bli. Hoppas ni njuter av er söndag, vi hörs kanske senare eller imorgon, tjingeling!

Ovido - Quiz & Flashcards