Alla inlägg den 17 juli 2010

Av Sofia Ohlsson - 17 juli 2010 11:05

Och så var det lördag igen, hela tiden nya dagar, nya utmaningar och nya problem. Jag vaknade halv sex av att det åskade, därefter kom regnet, och blixtrarna och det hemska åskandet bara fortsatte. Tur att jag hade vett att somna om, första natten på en vecka har för övrigt spenderats i min säng, för första gången var det inte så äckligt varmt som det brukar vara.


Jag sov till halv elva ungefär och sen gjorde jag mig iordning i badrummet. Nu är jag färdig, även påklädd och sitter väl mest och väntar ut tiden. Jag börjar jobba tolv och jobbar bara till halv fyra. Mamma jobbar också men jag hoppas att hon kommer hem i tid. Just nu är det så skönt att bara vara hemma, jag hoppas faktiskt lite innerligt att jag slipper jobba i Åhus nästa vecka, jag har ändå pengar så att jag klarar mig och planerna inför nästa vecka är ändå rätt många och övervägande roligare än att jobba för många timmar.


Nu borde jag göra något annat vettigt tills jag måste gå neråt stan för lite jobb, vi hörs någon gång, kanske senare, hej svejs lingonfejs (någon mer än jag som läste Bert när man var liten?)

Ovido - Quiz & Flashcards