Alla inlägg den 4 september 2009

Av Sofia Ohlsson - 4 september 2009 17:01

Yes, ett par jeansleggings senare är jag ganska sugen på mat, vet inte vad, med vem eller när jag ska äta men jag hoppas det blir snart. Jacob borde komma hem nån gång snart tycker jag iallafall.


Som sagt, jeansleggings som är slitna, det köpte jag nere på Shack o Matt nyss. Imorgon hoppas jag ju ta mig in till Kristianstad för att köpa lite nya tröjor och några tights/strumpbyxor så det här var lite förberedelse inför imorgon, för jag som normalt aldrig har många byxor att trivas i har plötsligt tre nya jeans/jeansleggings och två kjolar, det är alltså bara riktigt många och snygga tröjor som fattas.


Nu borde jag ringa runt lite så jag inte blir helt ensam ikväll, vi hörs! hejdå

Av Sofia Ohlsson - 4 september 2009 15:31

Jag är hemma från skolan nu, egentligen en timme sedan vi slutade men jag och Elin gick en snabbrunda i stans två affärer och så har jag gett lite sheba till katterna som jag handlade på vägen hem.


Min älskade Zelda besväras av sin tratt, hon är ju ingen stor katt och öronen viker sig hela tiden när hon går, det märks att hon tycker den är jobbig. Det var bland annat orsaken till att jag ville pigga upp henne och de andra små bäsarna med lite god kattmat.


Idag har jag inga direkta planer vilket kanske är lika bra med tanke på min hals. Jacob är inte hemma för tillfället så jag får se hur matbiten löser sig. Tänkte kila ner på stan igen för jag blev riktigt sugen på två par olika jeansleggings, ååh shopping är nog det bästa att pigga upp mig med. En sån här dag kan det behövas, vi hörs senare:) hejsvejs!

Av Sofia Ohlsson - 4 september 2009 09:56

Nu är jag uppe, ja uppe har jag varit länge än såhär visserligen, men nu är jag uppe och färdig! Klockan nio kunde jag faktiskt inte sova längre, otroligt va? somnade nog som jag skulle igår och vaknade utvilad idag. Har suttit inne hos min bror en stund som också vaknade ungefär samtidigt. Gjorde mig iordning på en halvtimme ungefär, har ätit ibumetin med kräm, en strepsil för halsen och som sagt, nu är jag redo för skuula.


Skolan börjar som bekant inte förrän om fyrtiofem minuter så slå ihjäl lite tid vid datorn är precis vad jag håller på med.


Imorgon hoppas jag på att jag mår bättre för jag vill inte till kristianstad för lite shopping, ett par tröjor ska inhandlas. Kanske vågar jag mig ner på stan idag för jag har sett en kempesnygg t-shirt-blus på MQ som jag borde prova, och shopping är bra för kroppen när man känner sig lite dålig har jag hört.. ehe.


Nu borde jag kolla mitt konto för att vara säker på att jag har råd med lite shopping, vi hörs senare, hare bra hajo.

Ovido - Quiz & Flashcards