Alla inlägg den 19 april 2011

Av Sofia Ohlsson - 19 april 2011 18:59

I min mobil finns det en massa bilder som jag tänker att jag ska visa er, varje gång jag ser något värt att fotografera plockar jag fram mobilen och knäpper av ett par bilder. Sen tänker jag "Den här lägger jag upp på bloggen" och så glömmer jag det. Ungefär som när jag utlovade bilder på mina nya skor och min jacka som jag införhandlade för snart en månad sedan, har det kommit några? Nej, och nu tycker jag liksom inte att det är så nytt längre, men jag lovar er, jag är fin i både skorna och jackan.


Idag var det en riktig lundavårdag och de hade fyllt fontänen vid rektorsbyggnaden så jag tog ett foto, men jag orkar liksom inte riktigt sätta i sladden i datorn, föra över och ladda upp här, usch vad lat jag är.


Annars flyter väl dagarna på som de ska. Imorgon är det rättegångsspel, fyra stycken ska vi hinna med varav jag ska vara delaktig i tre stycken. Därefter blir det tåget till Kristianstad och hemåt helt enkelt. Jag är så trött på vardagen och att bo själv så jag ser fram emot ett par dagar hemmavid.


Efter påsk har jag en hel del roliga saker inplanerade också, köpenhamn, valborgsfirande i Lund, ståuppkväll, ja you name it! Den där tentan som väntar är dock en annan femma, ja den tänker jag inte så mycket på nu. Ha det gott alla, nu ska jag återgå till min matlagning! Vi hörs.

Ovido - Quiz & Flashcards