Alla inlägg den 11 juni 2009

Av Sofia Ohlsson - 11 juni 2009 23:31

OJ, dagens första inlägg, är ni förvånade? det är nämligen jag. Men det har sina förklaringar, likt allt annat..


Det började med att internet inte ville som jag, precis som det gjort den senaste veckan. Så jag nördade en timme sims 3 istället. Under tiden jag var nere i badrummet och gjorde mig iordning ringde det någon från skolan, iallafall ett 0456-81 blabla nummer, 81 numrena är väl kommunen om jag minns rätt och detta var skolan. Jag hann aldrig svara och ringde inte upp igen, har mina misstankar om att det var Anders som desperat ville ha tag i någon ur elevrådets styrelse som fanns tillgänglig på skolan för eventuella frågor. Men han ringde aldrig upp igen.


Därefter bar det av till Gina, halv två närmare bestämt, först kom jag sen Cocco. Vi shitchattade - för att citera Gina själv - en timme ungefär. Därefter blev det stora lunchfikan på Kristinas, underskattat Café, jag borde gå dit oftare. Världens godaste krämiga pastasallad med räkor gick ner för mig och Gina, Cocco körde på toast. Efterrätt på det och vi begav oss hem till Gina igen, denna gången för mer snack.


Halv sex körde vi hem Cocco och bland annat för att rasta Svante, Ginas vuvvis, upp på ryssberget en stund medan Cocco åt och en timme senare var vi tillbaka i den fantastiska lägenheten för en omgång av TP. Vi snackar en timme innan Cocco vann, vi körde barnfrågorna, no comments.


Vi youtubade därefter en massa sjuka klipp och avslutade med bästa från Kristoffer Appelquist del 1,2 och 3.


tio i elva gick jag och Cornelia hemåt, jag till stationen för att möta mamma så jag slapp gå hem ensam i regnet och Cocco cyklade till Falkvik. En heldag med Cocco och Gina, roligare torsdag had ejag inte kunnat ha!


Nu måste jag snart lägga mig, imorgon är absolut en heldag med sång och student, inte för min del, men kusinen och alla andra 90:or.


Vi hörs nästa gång internet tillåter, HAJ.

Ovido - Quiz & Flashcards