Alla inlägg under juli 2010

Av Sofia Ohlsson - 2 juli 2010 08:06

Thank God It's Friday! Jag älskar fredagar, i min konstiga synestesihjärna har jag fått mina fredagar till att bli oranga, inte för att det är en favoritfärg hos mig men av någon anledning som också bör hänga ihop med synestesin så gillar jag fredagar jättemycket. Oavsett om det är en skolvecka eller om jag är ledig varje dag eller jobbar som vanligt, en fredag är något extra, till och med bättre än lördagar. Och med den här korta inledningen så kanske ni förstår hur jag känner mig idag! Det är en vanlig jobbdag som följs av en ovanlig avslutning på dagen, när jag slutar vid fyra ska jag skynda mig hem för att göra mig någorlunda fin och sedan ger sig jag och mamma iväg till Ronneby Brunn för att kolla på Diggiloo, jag berättade om det igår här i bloggen och det ska bli jätteroligt och jättespännande. Det roligaste med allt är att jag fåt en utflykt med mamma, äta god mat och umgås med henne i en fin park.


För övrigt så kan jag inte sluta tänka på tröjan jag sog på Shack o matt igår, ska nog testa den igen, fast någon gång nästa vecka då. Längtar faktiskt lite till mitt jobb får jag erkänna, var i tid idag eftersom jag duschade snabbt, eller snabbt för att vara mig åtminstone. Jag går om drygt tjugofem minuter och mamma har inte stigit upp så frågan är vad jag ska döda min tid med tills dess. Kanske skulle man ta och logga in på internetbanken och sköta lite affärer så länge?.. Ja så får det bli! Vi hörs senare någon gång, ha en bra och solig dag, Hej med er!

Av Sofia Ohlsson - 1 juli 2010 18:33

Den här dagen har minst sagt gått snabbt, kanske har det att göra med hur pigg jag var i morse men på jobbet gick det snabbt och vi fick en hel del kunder mot slutet tycker jag nog. När jag gick hem gick jag inom Shack o Matt, hittade en fin tröja som jag provade, vet dock inte vad jag tyckte om den på, men sen var jag ju inte megafräsch efter en heldag i matlagandets tecken så den kanske är snyggare när jag känner mig snygg.. Jag funderar på att kolla in den nästa vecka istället, gå ner på stan en dag då jag känner mig fräsch och sen avgöra då, finns den inte kvar så ser jag det som ett tecken att jag inte skulle ha den heller. Hemma har jag tvättat mitt förkläde och min jobbtröja och gjort klart pastasalladen som jag och mamma ska äta imorgon. Vi ska nämligen åka till Ronneby min mor och jag för att kolla på Diggiloo som uppträder där. Med oss ska vi bland annat ha god pastasallad, coca cola och lite fika, en riktigt mysig mor-och dottereftermiddag.


Mamma jobbar idag förresten, det är mer ett undantag än en regel nu för tiden. Känns konstigt men faktiskt nästan lite skönt att vara ensam ett par timmar, som om sakerna jag ska hinna med blir mer gjorda.


Nu ska jag nog läsa lite och tänka på min Londonresa som jag vill göra NU, jag vill resa, uppleva ett annat land och så vill jag träffa Mallis.


Hoppas ni har haft en bra dag och får en minst lika trevlig kväll, HEJ mer er:)

Av Sofia Ohlsson - 1 juli 2010 08:16

God morgon, verkligen, pigg morgon, faktiskt! Tack vare att jag hade vett att gå och lägga mig tio över tio igår, ja jag somnade nog tio minuter senare också, så är jag väldigt pigg idag, det var inte alls jobbigt att gå upp, Strålande!


Jag har hunnit göra mig iordning, skicka ett sms till Malin som åker till England, idag, today heter det på engelska förresten. Hon ska bosätta sig där i nio månader, kan ni förstå? Hon lämnar mig i denna fina stad alldeles ensam.. nästan, totally Lonely.. Ja Helena ska lämna mig också, men som tur var åker hon inte förrän i september då. Men Malin, ja jag tänker på henne och hoppas och vet att hon kommer få nio oförglömliga månader och jag är säker på att hon kommer trivas alldeles utmärkt. Har jag tur så kan jag och mamma hälsa på henne i mitten av augusti, det är om jag tjänar nog med pengar vill säga.


Idag är det jobb igen, liksom imorgon och på lördag. Men med tanke på att jag var väldigt pigg imorse så känns det inte lika jobbigt, jag vill liksom inte krypa ner i sängen igen.. lik mycket som jag brukar vilja. Nu ska jag ta på mig ett par strumpor. Hoppas att ni får en bra dag var ni än väljer att spendera den. HEJDÅ

Ovido - Quiz & Flashcards