Alla inlägg under februari 2010

Av Sofia Ohlsson - 2 februari 2010 07:43

Usch, jag hatar tisdagar, iallafall skoldagen, det har jag gjort klart många gånger här på bloggen men det gör inte dagen mycket bättre för det. Idag är det tisdag och jag har lite ångest inför olika saker, jag vill inte ha engelska nu på morgonen, jag kan inte mycket om mina författare och jag kan definitivt inte prata om dem i 7 minuter var. Jag vill inte ha ensemble för jag vet inte alls vad jag ska spela, hur jag ska spela eller när, vi väljer aldrig låtar där piano får framstå på något vis så vi får alltid hitta på små extrasaker och det känns så himla tråkigt när jag trots allt hade förslag på låt där jag vet hur jag kunnat spela.


Samhällskunskap, Natur och Gemu är väl ändå okej men när jag slutar 15.30 idag så är det bråttom så det svider om det, hem, in med fiskgratäng i mikron, byta om, äta fiskgratäng, gå till danskompaniet och vara där senast kvart i fem vilket innebär att jag bör gå strax innan halv fem, dansa med mina barn i två timmar, vila lite och försöka vara med på Sofias och Kristinas koreografi, kanske lite styrka, jag får se. Sen ska jag hem halv nio, in i sängen och inte somna FÖR sent eftersom det är uppstigning 06.30 imorgon. Jag har sagt det förut; När jag skiver upp vad jag ska göra känns det lite som att jag inte har något liv, men å andra sidan är det ju precis vad jag har, hellre detta än att sitta hemma och dega.


Nog för dne här gången, vi hörs ikväll, HEJDÅ!

Av Sofia Ohlsson - 1 februari 2010 20:55

God kväll, eller god natt eller vad man nu säger klockan nio på kvällen. Det har varit en mycket bra dag men framförallt en mycket bra kväll! Det är så skönt att vara igång med dansen, jag kan ärligt säga att min längtan kom igång först i eftermiddags, jag var alldeles för stressad över skolan för att orka med något mer på kvällarna men även om det är uttröttande så är det här jag hämtar min energi.


Vi startade upp med tre nya danser och det blev mycket skratt - jag längtar redan efter showen, vilket tema säger jag bara. Jag är ganska slut i kroppen men tror inte jag somnar på ett par timmar, jag ska kolla på tv - spårlöst in my heart, sen ska jag plugga på författare som ska redovisas lite smått imorgon och sen någon gång runt Scrubs eller 23.00 om man så vill - så ska jag sova.


Imorgon blir en lika sen kväll men då börjar jag redan vid fem-tiden så vi får väl se hur trött jag är, Nej nu ska jag hoppa i bingen, vi hörs nog imorgonbitti iallafall, ha det så bra alla läsare! GODNATT

Av Sofia Ohlsson - 1 februari 2010 09:18

Ny dag, ny vecka, ny månad. Det är måndag idag igen, vecka fem och första februari. Jag gick upp runt åtta-tiden och blev ganska nyligen färdig nere i badrrummet med alla bestyr en dusch-dag innebär. Ute faller snö, stora flingor dalade ner innan, nu är de små och flyger bokstavligt runt, ganska snabbt går det också. Det är lätt att tappa lusten för allting i sånt här väder, ibland är jag på väg dit, men då får man tänka på allt som är bra. Denna veckan börjar dansen, inga prov eller inlämningar ska jag behöva gå igenom heller, inte förrän nästa vecka och veckan efter det. Och då är det ju sportlov snart, när alla prov inom den närmsta tiden är förbi vill säga.


Idag börjar vi med psykologi, vi skulle börjar på ett nytt litet område där vi för första gången inte ska ha prov eller någonting på, ganska skönt ändå. Därefter har vi samhällskunskap som jag tycker är ganska roligt nu för tiden, eller roligt kanske är att ta i men jag trivs liksom. På svenskan skulle vi börja med den muntliga uppgiften så det får bli att skriva ner stödord och jobba lite med det innan vi har projektarbete. Där tror jag att det bara är en liten del som ska spelas in, sen ska jag försöka byta ett ljud på mitt solo och sen ska Janne börjar sprida lite glitter över låtarna som han så fint brukar uttrycka sig, snart kan vi trycka skivorna också.


Det är möte efter skolan idag, profilutskott där jag sitter med, efter det ska jag gå hem, byta om, äta och köra till dansen. Måndagar brukar vara förbi relativt snabbt, måndagar är ändå helt okej, tisdagar är det värre med som ni vet, men nu när jag har dans efter skolan så blir det lite bättre tror jag, något att se fram emot när det blir som segast.


Nu har jag dragit ut på det här länge nog, en visit på facebook, en tandborstning och sen bär det av - genom snöstormen - till skolan. Vi hörs väl, antagligen ikväll då, ha det bra alla läsare, HEJDÅ!



Skapa flashcards