Alla inlägg under maj 2009

ÅH

Av Sofia Ohlsson - 6 maj 2009 13:24

Nu är solen framme också, bara litegrann och det är fortfarande stora vita moln på himlen, en del grå också. Men nu är det snart dags för möte, sen ska jag handla mat, vad blir det idag? Vad tycker ni?


Jag har hunnit med religionen, iallafall de fem första frågorna, nu påbörjas de fem resterande, nej. Inte nu, om en vecka kanske, när jag orkar iallafall.


Jag har inte hunnit med valberedningen, men jag ska iallafall skriva ihop mejlet så fort som möjligt så är det bara att hitta vilka som ska få det.


Nej nu kilar jag igen, höres!

Av Sofia Ohlsson - 6 maj 2009 11:22

Jaha, nu var jag hemma, för tre timmar  sedan började min skoldag och efter att ha lyssnat på enbart projektredovisningar med en rast däremellan är jag nu på mitt rum igen. Vilken skön dag, den behövs såhär mitt i allt. Jag ska sätta igång med valberedningens arbete och skicka lite mejl. Därefter tänkte jag handla och äta lite lunch och klockan två ska jag tillbaks till skolan för möte med profilutskottet, där får jag fika och sen  vidare för att träffa Cornelia, så länge det inte regnar.. Vi ska ju äta på glassbåten och om det regnar är jag inte sugen.


Molnen drar sig iallafall bortåt på himlen och solen skymtar lite.


Usch nej, om jag skulle ta tag i allt. Vi hörs!

Av Sofia Ohlsson - 5 maj 2009 20:59

Hemma från dansen och har precis ätit klyftpotatis, fylld lövbiff och bearnaisesås, tänk vad man kan klura ihop så här på kvällen. Dete var riktigt gott och jag lagade maten själv såklart;)


Har laddat upp med vindruvor och lite nötter ikväll eftersom jag är sötsugen-på-kvällar varje dag i veckan. Lite ekologisk dryck på det är pricken över i:et.


Blir nog sent ikväll iallafall, jag kom på att mamma är inte hemma förrän elva ikväll och jag vill gärna säga hej innan jag somnar.


Imorgon ska vi se på projekt-arbeten hela dagen och avrunda med möte, därefter träffas jag och cornet.


Hejdå och Godnatt för jag lär inte skriva innan jag lägger mig ändå!

Av Sofia Ohlsson - 5 maj 2009 15:28

Jag borde få pris för påhittiga rubriker, not. Varje gång jag skriver ex. tisdag så kommer det upp en hel lista jag kan välja på - tidigare rubriker. Varje heter "Tisdag" "Tisdag igen" "Tisdagkväll" och så fortsätter det, alla veckodagar dessutom.


Nu är jag hemma från skolan, ingen gemu som det var sgat från början. Det blev något fel med inspelningen från vårkonsterten så vi fick lyssna på några skivor var och markera vilka som var fel. Det visade sig att de hundra skivor som vaktmästaren bränt hackade - de första 35 sekunderna på den första låten. Härligt va. Nu är jag iallafall som sagt hemma, jag går till Dk om en timme och tänker äta lite frukt och kolla på tv innan. Ikväll går jag inom affären när jag ska hem, vad blir det för mat undrar ni, det gör jag också...


Vi hörs senare, planerar en tidig kväll men ni vet, de planerna brukar inte hålla. Slutar 23.32 med att jag undrar vad jag gör uppe och inser att jag ska upp 06.15 dagen efter.


Ja nu ska vi inte dra förhastade slutsatser, kanske blir ikväll just den kvällen jag ligger i sång redan 22.00 och sover innan hon slagit 22.30, hur mycket satsar du?

Av Sofia Ohlsson - 5 maj 2009 09:19

Tisdag morgon och sovmorgon är inte helt fel..


Om en halvtimme spelar jag piano, och om en och en halv timme är det geografi följt av lunch och religion. Gehör får avsluta min skoldag och dansen ska fortsätta min tisdag. Ikväll är näst sista gången med mina tjejer innan showen.


Ikväll ska jag sova tidigt och där har ni min dag ungefär. Inte roligare än så.


Imorgon ska jag och cocco träffas för att eventuellt shoppa och äta på glassbåten, jag längtar dit, mycket.


Vi hörs senare, hej.

Av Sofia Ohlsson - 4 maj 2009 21:10

Åh vad jag älskar detta program, att se barn leta upp sina föräldrar, deras förväntan, alla tårar. Det är så underbart, jag behöver själv släppa ut lite känslor så det är perfekt att gråta till Spårlöst.


Imorgon börjar jag tydligen först klockan 09.45, det är ju rätt skönt iallafall. Vad som är mindre skönt är faktumet att vi bara har en mattelektion innan Nationella provet nästa tisdag, detta betyder att jag har en fyrtiominuters lektion på mig att komma ifatt och lära mig tillräckligt mycket för att nå VG på provet, för det SKA jag ha i slutbetyg.


Ja, det är bara lite tankar som rör sig hos mig just nu.

Av Sofia Ohlsson - 4 maj 2009 19:20

Jag är precis hemma efter dansen, vi dansar nog världens roligaste och snyggaste jazz-koreografi. jag önskar att ni alla kunde se den för den är så genialisk och snyggt gjord och jag hoppas tina förstår hur otroligt bra den är!


Min bror sitter och spelar något spel på sitt rum som låter i hela huset, men det gör inget för innan idga gräddade han pannkakor till mig:D


Nu ska jag äta frukt och om mindre än två timmar är det spårlöst, hoppas det är en riktigt fin historia och att alla gråter!


Hej så länge!

Av Sofia Ohlsson - 4 maj 2009 14:39

Idag var det skola i vanlig ordning och därefter gick jag hem för att finna ett brev som berättar att jag fått jobb på kommunen 27 Juli till 14 Augusti. Jobbet var på Muséet/Konsthallen och det låter lite lugnare än Trendies kök måste jag säga. Det skulle innebära att jag jobbar på serveringen i Åhus 27 Juni typ till 19 Juli (Inte varje dag såklart) och sen komma hem en vecka för att börja jobba sen de tre sista veckorna innan jag börjar skolan. Jag tror att jag kommer ta det för jag kommer kunna tjäna rätt bra pengar på båda jobben tillsammans och det är alltid trevligt med miljöombyte.


Jag tänker iallafall vänta veckan ut ifall Ica skulle höra av sig annars så får det blir de två ovanstående jobben. Skönt att det löst sig litegrann iallafall, nu slipper jag oroa mig allt för mycket.


Nu tänker jag gå ner och handla mat, det får bli pasta med tomatsås för min egen del jag är verkligen jättehungrig!


Vi hörs senare, hejsvejs.

Ovido - Quiz & Flashcards