Alla inlägg under maj 2009

Av Sofia Ohlsson - 12 maj 2009 20:33

Hemma från dansen, har ätit och pastasallad och tänker nu ladda inför Eurovision song contest. Inte för att jag är ett sort fan, men en det finns inte mycket mer man kan spendera sin tisdagskväll på.


Imorgon en soft dag med möte på kvällen, jag tänkte gå ut till DK för första gången denna veckan. Man blir så lat, speciellt när bilen är hemma för en gångs skull. Men imorgon är den förhoppningsvis inte hemma så jag har inget att skylla på!


Nu är det ESC som gäller, jappjapp. Vi ses och hörs imorgon, HAJDÅ

Av Sofia Ohlsson - 12 maj 2009 13:21

Okej, det gick .. det gick inte bra, inte dåligt, det gick. Nu är det över och jag hoppas att jag aldrig mer ska behöva sätta mig med ett matteprov i skolan igen. Nu håller vi alla tummarna för ett resultat som jag blir nöjd med.


Roligt är att jag var frdig drygt tjugo i elva, då var det redan många som gått och i väntan på den frivilliga religionslektionen så satt jag, malin, elin och kajsa först nere hos Gördis, sedan ute en stund och till sist uppe och väntade på läraren, klockan var tio över ett när vi fick reda på att han var sjuk och att vi kunde slutat redan två timmar tidigare. Så var de med det.


Nu ska jag snart ner och handla till min mamma, därefter ska jag vila min stackars kropp och ikväll är det dansdansdans.


Imorgon är en kort dag och torsdag är det bara konditionstestet som känns jobbigt. Fredag är det party hemma hos Elin, på lördag firas Lotta hemma hos pappa och på söndag börjar showveckan. Oj vad tiden går snabbt!

Av Sofia Ohlsson - 12 maj 2009 07:00

Idag är det tisdagmorgon och klockan har precis slagit sju. Mycket kan man säga om mina problem med att lägga mig i tid men jag går alltid upp när jag ska, idag var det halv sju som gällde och tanken var att vandra till skolan runt halv åtta för att förbereda mig, både mentalt och praktiskt inför dagens jobbiga prov. Det finns nog bara en positiv sak med denna dagen och det är att provet är över om fem timmar drygt...


Ikväll är det den där semifinalen i ESC, jag tycker sånt är kul, iallafall före, men jag orkar aldrig kolla så vi får väl se vad som händer. Först är det iallafall dans, sista lektionen innan showen, jag tror att både jag och barnen tycker det ska bli rätt skönt för iallafall i min minsta grupp så har vi varit färdiga så länge med danserna att de börjar tyck det är tråkigt att köra om, och om, och om igen.


Nej hörni, om jag skulle ta och avsluta här så jag fick repetera, Pq-formeln, andragrasekvationer, bortfall och likformighet en sista gång inför detta ödesprov.


Ha det bra vänner, Hej!

Av Sofia Ohlsson - 11 maj 2009 22:57

Här sitter jag, jajamän, här sitter jag och har inte gått och lagt mig än, så knasigt det blev;) Jag orkar inte ens riktigt bli arg på mig själv, för jag kan nog säga ganska helhjärtat att jag förberett mig in i det sista och med tanke på omständigheterna runt omkring, ganska väl. Jag är inte helkass på matte, jag vet mycket väl att jag kan prestera, frågan är bara om det även gäller morgondagen, ja, det får tiden utvisa.


Snart är det show dessutom, ja om ni bara visste hur fullproppad nästa vecka kommer vara. Jag fullkomligt älskar det, förutom att man måste till skolan tre av dagarna, men hey, det är tre dagar som normalt brukar vara fem dagar. Något ska jag väl få glädjas åt!


Nu börjar scrubs på sexan och min självkontroll är trots allt inte så dålig, jag ska bara avsluta allt på msn (vilket kan ta runt en kvart) sen ligger jag i sängen, redo för en natt förhoppningsvis full av sömn! Natti kära läsare.

Av Sofia Ohlsson - 11 maj 2009 17:19

Helt galet, matten känns okej nu. Jag tror helt ärligt att jag fick lite av en ångest-känsla eller panik eller välj vad ni vill kalla det, innan. Så nu känns det .. Bättre än innan men bra är väl att ta i, jag har ju förklarat det där med prov iallafall.


Om tjugofem minuter ska jag dansa ute på Danskompaniet men det är inte lika bråttom som det brukar vara för idag kan jag köra ut. Min lilla mamma är nämlgen sjuk, jag är väldigt ledsen över det och hoppas att hon blir bättre snart. Stackars mamma har legat i sängen hela dagen och sovit.


Nej nu måste jag verkligen klä på mig lite danskläder och förbereda mig lite, imorgon är det fokus som gäller.

Av Sofia Ohlsson - 11 maj 2009 14:26

Jag är hemma från skolan nu och trots 12 timmars sömn inatt är jag jättetrött, inte imorse, då var jag helt okej pigg, men nu känns det som om jag hade behövt ytterligare tolv timmars sömn. Imorgon är det nationellt prov i Matte B och jag bara hatar det, jag hatar det så mycket, att jag har glömt allt och behöver repetera halva kursen, och denna gången är det inte jag som är ute sent för det är vår mattelärare som ställde in förra veckans långlektion och i helgen har jag haft allt annat än tid till plugg.


Ikväll är det sista danslektionen också och jag känner på mig att jag måste dit om jag ska kunna vara med på showen. Jag vill bara gå och lägga mig nu, låta kroppen leva utan mig en stund och genomföra detta provet, detta fyra - timmar långa matteprovet och hoppas på det bästa.


Det är inte så att positiva Sofia fårn morgonens inlägg är borta, det är bara det att jag hatar matteprov.


Hejdå

Av Sofia Ohlsson - 11 maj 2009 10:39

Tillbaka till vardagen, känslan är... obeskrivlig. Inte för att den är fantastisk eller så, utan för att jag inte vet vad jag tycker. Danmark var verkligen underbart roligt samtidigt känns det smått jobbigt att vara tillbaka till alla prov och test som väntar. Men jag är hoppfull, allt kommer att bli bra, det kommer att gå bra. Hur vet jag inte, eller när, men allt kommer att ordna sig.


Vi hörs senare, hejdå från en positiv Sofia!

Av Sofia Ohlsson - 10 maj 2009 19:52

Nu är jag hemma från Danmark, det har varit fantastiskt roligt och jättetrevligt att umgås med musikeleverna. Roligt att lära känna de man inte kände så väl innan resan.


Jag orkar ärligt talat inte berätta om resan, och ni är nog inte så intresserade av att höra. Vi har sjungit mycket, haft allmänt kul helt enkelt. En oförglömmlig resa med mina vänner.


Vi hörs när jag sovit lite, troligtvis imorgon.

Skapa flashcards