Alla inlägg under maj 2009

Av Sofia Ohlsson - 14 maj 2009 23:23

Och så var även denna dagen till ända, eller enda? nej Ända, som i ända, inte rumpestump.


Tiden går så fort så jag dör ibland, men trots detta så trivs jag urbra med mitt liv. Visst finns det alltid saker som kan förbättras, men allt kan också försämras mycketmycket mer. Man ska vara glad åt det man har helt enkelt, inte ledsen över det man kunde haft, kloka ord såhär sent sofia, bra!


Imorgon är en soft-dag, klassråd, engelska - redovisningar, vi är färdiga med vår så det blir bara att lyssna. Sen Svenska, svara på frågor individuellt, vi jobbar med upplysningen och ska läsa en kort text och svara på tre frågor, inte jobbigt.


Sen äre fest, lite förberedelser och sånt sen bär det av, MUMS.


Stressig vecka väntar, oerhört stressig vecka väntar. Det är bara att njuta av den, jag trivs ju som bäst när jag har saker att göra.


Nu är det godnatt på riktigt, vi hörs, min säng och en frestande sovmorgon väntar.

..

Av Sofia Ohlsson - 14 maj 2009 18:56

Jag har flängt runt i stan som en dåre för att hitta alla grejjer till dagens kvällsmat. Lax med mozzarella, tomat och sparris, och till det kokar jag tagliatelle. Mamma är hemma så det blir lite extra-rolig mat till skillnad från när det bara är jag.


Imorgon är det fest för Elin som äntligen är arton, nu kan vi ju gå ut och dansa tillsammans hallelåja vad jag längtat!


Nu måste jag skynda mig för det kokar där nere. hejdå

Av Sofia Ohlsson - 14 maj 2009 15:14

Ja då var jag hemma igen efter ytterligare en skoldag som nog också var den värsta rent fysiskt - på länge. Ja ni har ju hört bakgrunden så, vi sprang två kilometer på idrotten idag, i skogen, uppförs och nerförsbackar, spelar ingen roll för jag vr så trött att jag trodde jag skulle svimma efteråt. Jag har dålig kondition men jag är ändå nöjd med resultatet. Elva minuter efter lite avdrag då det visat sig att de sju första av oss sprungit en runda som var nästan 300 meter längre. Så japp, dagens motion är avklarad. Jag gick en liten bit för jag blev så trött, hade inte ätit något och klockan var halv tolv. Endast mitt fel, det är jag medveten om:)


Ser inte ut att bli det betyg jag önskar i idrott då elva minuter var på pricken VG... Men jag orkar inte ens bry mig om det nu.


Religionen ligger och väntar men jag kan ärligt säga att jag skiter i den en stund till. Det är så fint väder ute, jag har precis varit i skolan och tänkte slöa lite tills jag återhämtat mina krafter.


Jag vill köpa nya tavlor, och har redan spanat in tre stycken som jag längtar efter, hoppas jag får lite pengar snart detta är inte bra. Total make-over på mitt rum väntar, eller nej, men tavlor ska bytas ut och jag ska få till en lite mer romantisk touch här.


Nu ska jag käka vindruvor och kolla på tv, Vi hörs senare, hedjå!

Av Sofia Ohlsson - 14 maj 2009 07:17

Klockan är bara 07.17 och här sitter jag, färdig med packandet av gympakläder, färdig med mig själv (d.v.s smink, hår och kläder, ínget annat) och snart har jag gjort mitt standard-internet-besök och besökt samliga sidor som skall besökas. Idag börjar vår ensemble redan 08.00 istället för 08.15 Vi ligger lite efter i tiden och musikcafé på måndag innebär att vi behövde träna lite extra idag. En kvart extra kanske inte låter så värst mycket, men jag kan lova er att vi normalt ska börja kvart över åtta, men de senaste gångerna har klockan varit över halv nio innan vi ens kommit igång att spela tillsammans och då kan den där extra halvtimmen göra stor skillnad. Idag ska vi nämligen BÖRJA 08.00 inget annat.


Efter ensemblen så är det idrott som gäller, springa "slingan" på en kvart för att ens bli godkänd. Ni som läste inläggen från igår vet hur jag känner. Ännu värre blir det när jag fick reda på att det inte är samma slinga som jag trott hela tiden. Utan en längre! Hallå, jag är inte redo för sånt, jag mår redan illa över allt sk ajag ha prestationsångest över slingan med? Nej det är för mycket.


Iallafall, jag är rätt glad och mår ganska bra, min stackars mamma gör det inte, hon är fortfarande sjuk. Ikväll SKA jag skriva religionen, eller ja, de tre sista frågorna.


Vi hörs senare nu måste jag bli färdig här innan jag traskar till skolan.

Av Sofia Ohlsson - 13 maj 2009 22:19

well it's time to go .. dodododo do.


Jag är jättevarm, hela kroppen, har varit det sne jag sprang. Jag vet ju att kroppens temperatur höjs när man idrottar och det kändes verkligen som om jag fick feber innan. Vi håller alla våra tummar att jag är friskis imorgon, sen håller vi alla våra fötter och tår för att mitt religionsarbete blir klart i tid så jag kan fokusera på all annan skit som ska bli gjord.


Nu ska jag avsluta här, kan ta en stund, men det ska påbörjas nu. Sen ska jag sova, sen ska jag upp, sen ska vi ha ensemble, sen ska jag springa häcken av mig.


God natt kära vänner.

Av Sofia Ohlsson - 13 maj 2009 20:36

Usch vad trött jag är, usch vad stressad jag är. Usch vad mätt jag är, Usch vad mycket klagomål det blev nu.


Är iallafall hemkommen från Showmöte nu och saker jag ska göra inom närmsta tiden är:
Skriva klassrumslappar

Göra solo till "Circus"

Skriva Religionsarbete

Baka 60 muffins

Köpa presenter

Fest Fredagkväll

Åka på kalas lördagkväll

Samlas 9.00 med alla ledare på Söndagmorgon

Musikcafé måndagkväll

Scenrep + ledardans Tisdagkväll hemma 22

Barnshow + ledardans onsdagkväll hemma 22

Genrep + ledardans torsdagkväll hemma 22

Show Fredag och Lördag


Ja just det, berättade jag att jag går i skolan mån - tis- ons och handlar samt lagar mat till mig själv varje kväll?


Ja visst, jag ser fram emot vissa grejjer, men att ha allt det här framför sig är inte det roligaste jag gjort.


Sen mår jag inte bra, och vi ska ha idrott imorgon som jag måste vara med på, jag måste verkligen må bra, Mamma har troligtvis halsfluss och min bror är lite sjuk och ligger nerbäddad, inte rätt tid för mig att bli sjuk själv, åh nej.

Av Sofia Ohlsson - 13 maj 2009 17:16

Nu har jag precis chockat mig själv ordentligt genom att byta om till träningskläder och jogga en runda. Det var nog det värsta på länge, för det första hatar jag att springa, det är så meningslöst, ha rjag iallafall ansett innan och jag får inte ut något av det. Men nu har jag ett mål, jag har en vikt att få bukt med, nej jag tänkte inte krympa mig själv men jag vet att jhag har dåliga matvanor och att träningen fått stå åt sidan vilket naturligt leder till en ökad kroppsvikt.


I vilket fall som helst så sprang jag och det är jag glad över, bara en litenliten runda men jag sprang den. Imorgon ska vi springa en liten runda på idrotten också och jag hoppas det går lika "bra" som det gick nu.


Om fyrtio minuter ska jag träffa ledarna på DK för att ha showmöte. Jag hoppas verkligen att jag kommer därifrån tidigare än nio idag för jag behöver verkligen min sömn.


Imorgon är en lång dag och mina planer är att sova efter skolan, det känns bra... Ja.

Av Sofia Ohlsson - 13 maj 2009 07:12

Jaha, och då var man mitt i veckan igen, som om inget hade hänt de senaste dagarna så har tiden bara flugit förbi, jag hade gärna stannat klockan för en gångs skull, någon gång i lördags - söndags, i danmark, surrounded by vänner. Fast då hade jag ju haft det horribla matteprovet framför mig istället, ja jo, det är nog rätt bra som det är.


Idag vaknade jag iallafall runt fem i sex, jag skulle upp först kvart över för att duscha och allt de där. Men jag tyckte att det var ovanligt blött i munnen, ni vet, det kändes som jag dreglat hela natten. Lite sådär fräscht, men då vände rjag och kollar, och upptäcker största blodfläcken på min kudde, och hela munnen smakade järn. Tänder, tunga, min hand, allt var blodigt och jag kunde inte för mitt liv komma på vad jag gjort, det gjorde liksom inte ont någonstans heller. Sjukt obehagligt men jag tror att jag bitit mig i läppen på något vis, men vi snackar verkligen mycket blod. Så jag fick springa ner med sängkläderna och sen var det bara att hoppa in i duschen. Nu är jag färdig och väntar på en trevlig skoldag, låt det nu bli en trevlig skoldag också.


Efter skolan är det religionsarbete som gäller, och ikväll är det showmöte. Snart är sommarlovet hääär.


Vi hörs senare hajja!

Ovido - Quiz & Flashcards