Alla inlägg under maj 2009

Av Sofia Ohlsson - 17 maj 2009 22:21

Nej, om man skulle ta och tänka på refrängen. Jag ska lägga mig i sängen och hoppas att jag lyckas somna i tid, det blev en liten tupplur vid tre - tiden innan och jag tror klockan var tjugo över fem när jag vaknade fy skäms.


Imorgon är det skola 9.30 - 14.00 därefter musikcafé - roddning - äta - musikcafé - tillbakaroddning - hem och sova. Jag ser fram emot dagen, på riktigt. Däremot hade jag gärna sovit lite längre än till halv åtta som jag ställt klockan, inte mycket sömn den här veckan inte, det är smällar man får ta när man lever.


Godnatt alla!

Av Sofia Ohlsson - 17 maj 2009 15:14

Idag är det Norges nationaldag, jajamän, suttonde maj. Jag gick upp kvart över åtta i morse. Vi skulle träffas lite tidigare på Bokelundsskolans aula och efter att ha hämtat sofia alm i hjortakroken körde vi bort till bokelund. Eleverna kom runt tio och deras genrep kunde börja. Det var alltså bara barnen mellan 3 och 9 år som dansade idag. Genrepet tog ungefär en och en halv timme och sen var det snabb-möte då vi gick igenom vad som skulle fixas såhär mot slutet. Snabbt upp till Lasses för att köpa en liten baguette, vidare till lokalen för att dansa en och en halv timme, så nu sitter det.


Jag var hemma tio i tre ungefär och har precis ätit lite paj. I eftermiddag ska jag ladda upp för veckan som kommer. Imorgon är det musikcafé och Tisdag, scenrep uppe på Bokelund.


Vi hörs senare, Hej.

Av Sofia Ohlsson - 17 maj 2009 00:02

Allting är framplockat, förberett och så för imorgon. Jag har skrivit ut klassrumslappar, det vill säga de lapparna som sitter på dörrarna in till klassrummen där barnen ska byta om. Det är förvisso inte förrän på Onsdag de tidigast kommer behövas men jag räknar med att inte hinna med att sitta vid datorn denna veckan som jag brukar.


NU ska jag iallafall få lov att sova, nerbäddad i min varma säng, imorgon är det 08.20 som larmet ringer, och då existerar inte ordet sovmorgon.

Av Sofia Ohlsson - 16 maj 2009 20:21

Godiset är inhandlat, Maten är lagad och uppäten, soffan står och hägrar, nu är det snart Eurovision hemma hos oss!

Av Sofia Ohlsson - 16 maj 2009 14:47

Ja, då är man hemma från gårdagens firande,  eller jag kom ju hem någon gång runt tolv visserligen men jag har varit så upptagen att det först är nu som bloggen kom upp i huvudet.


Vi hade jättetrevligt igår och det var en perfekt blandning av människor med både gamla vänner och nya människor. Vi spelade kubb, sjöng singstar och gick en liten spökrunda. Efteråt sov jag över hos Elin och ja, sen körde jag hem. Nu idag har jag hunnit förhöra mamma på 49 instudeirngsfrågor och dessutom skrivit mitt egna religionsarbete. När man sitter en lördag såhär borde det kännas lite sorgligt, men ska jag vara ärlig mår jag ganska bra över att ha det nästan helt färdigt och jag kan aldrig koncentrera mig ens hälften så här mycket en vardagskväll.


Jag har varit och köpt lite namnsdagsfika också, jag hade nämligen namnsdag igår och eftersom bror min och jag är födda samma dag (men inte samma år) så firar vi alltid våra namnsdagar med en liten fika och någon liten present, mest för att vi ska ha en egen dag. I present ska jag få Scrubs säsong  1, trevligt!


Ikväll är det final i Eurovision Song Contest och det är ganska trevlig underhållning må jag säga. Även om det inte kommer gå väl för Sverige så är det roligt att se och lyssna lite.


Vi hörs kanske senare och några bilder fårn kubbet kommer garanterat, Håll ut! Hejsvejs.

Av Sofia Ohlsson - 15 maj 2009 17:08

Jiho, jag har duschat - blåst håret - sminkat mig och nu är jag även färdig med håret. Det blev lite tråkigt, håret alltså - alldeles platt och snällt hänger det längs mitt huvud, men jag är så dålig på frisyrer så det får se ut så ikväll, fint är det iallafall!


Jag ska ta på mig min nya top som jag köpte i danmark, den ha rjag nog inte berättat om eller visat heller för den delen, den är svart och jättefin men väldigt enkel, just det som gör den så fin!

Till ska jag ha ett par rosa-röda leggings som jag köpte ner på schack o matt nu, bara 50 kronor så jag köpte ett par mintgröna också faktiskt, men idag blir det de rosa!


Om tio minuter väntar pizza från Edgars, det är verklige min personliga absoluta favorit, ni som inte smakat, gör de för guds skull, ekologisk pizza med närodlade ingredienser. Hemlagad och fantastiskt god, ja ni anar inte.


Ikväll blir det megaskoj, det känner jag på mig, De roligaste människorna är samlade och jag, sacko, cocco, kalle och linda åker ut tillsammans om en dryg timme, eller jag kör då iallafall.


Hoppas er fredagskväll blir lika trevlig som min!


Vi hörs senare hejhej.

Av Sofia Ohlsson - 15 maj 2009 14:15

Ja halleda, så var det fredag igen, tiden bara springer iväg, men eftersom vi har så roligt är det okej!


Jag ska ta en dusch, skriva lite på religionen och göra mig iordning, klockan halv sju bär det av mot Elin och jag ska hämta lite folk på vägen, så runt sju hoppas jag att vi är framme! Därefter är det fest och inatt sover jag över.


Hoppas jag lyckas få lite bilder ikväll..


Dessutom får ni förbereda er på en vecka utan så många uppdateringar, skönt tycker ni säkert ändå, jg har varit överaktiv här. Allt för att min kommande vecka är mer fullspäckad än det borde gå!


Vi hörs!

Ovido - Quiz & Flashcards