Alla inlägg under april 2009

Av Sofia Ohlsson - 18 april 2009 14:41

Här kommer lite bilder för er som inte redan sett:)

Av Sofia Ohlsson - 18 april 2009 13:23

Helt fantastiskt. Idag följde jag med mamma ut på ärenden, hon skulle köpa ny hårfön eftersom vår la av, därefter åkte vi till stan, ner på Ritz för frukostfika. Det var riktigt mumma, vi åt en varsin fralla och en varsin biskvi.


Vi kom hem för en liten stund sedan och jag har redan varit mer aktiv än jag brukar vara de helger som jag suttit hemma på fredagkvällen. Kanske låter lite paradoxalt (snyggt ord va? det har jag lärt mig av niclas vår gamla samhällskunskapslärare, mannen som gav ordet "moment" ett ansikte) Men jag tror att det är så att om man varit igång hela fredagkvällen, kommer hem och somnar vid fyra, går upp runt halv elva och känner isg pigg så är det roligare att sätta igång hela dagen istället för att slöa. Alltså fredagen som är inledningen av helgen spelar stor roll för resten av helgen och så vidare.


Japp, s en har jag hunnit spela piano. Nu kan jag mönstret på inledningen till min läxa, vilka tangenter som trycks ner när osv. Nu ska jag bara lära mig spela i rätt tempo. Ikväll blir det pizza på edgar om de har öppet och pizzor kvar (Japp, det brukar ta slut om man är sent ute) Så ska jag kolla lite på tv och umgås med familjen.


Förresten har jag hittat en kruka på interflora som jag bara måste ha. Jag börjar bli gammal...

Av Sofia Ohlsson - 18 april 2009 11:00

God morgon, jag vaknade för en dryg timme sedan och för en halvtimme kanske så var jag uppe, pigg och gla kexchokla´!


Snart ska mamma köra mig ut till Cornelia där jag ska hämta mina grejjer om de är hemma sen resten av dagen ska jag bara slappa. Det kan vara skönt efter en kväll som igår, att bara ta det lugnt hemma! Jag är lite raspig i halsen också, fast det är nog från att vi sjöng, för jag tror jag lyckades stoppa förkylningen som var på väg. Om en vecka ska vi göra konsert i kyrkan med danmarksgänget, mycket roligt. Dessutom är det exakt tre veckor till elin fyller arton idag, det ska vi fira. Tjingeling nu blir det badrummet för min del!

Av Sofia Ohlsson - 18 april 2009 03:34

Jag är precis hemma från världens trevligaste kväll, ja iallafall den trevligaste utekvällen jag varit med om. Förfesten var hemma hos Alexandra, där började vi smått och runt midnatt var singstar i full gång. Därefter åkte vi in till kristianstad, det var Grand på G och klockan var nog kvart över ett när vi var inne. Där inne var det full ös och jag hade skitroligt, mina fötter håller inte med men det är smällar man får ta.


Ja, jag orkar faktiskt inte berätta mer men bilder kommer, det kan ni vara så säkra på. ja jag kan ju tillägga att det var 20+ på Grand, jag kom in ändå eftersom man gör det ifall man är 18+ och de anser det lämpligt? eller ja alltså det är inte emot reglerna så länge man är myndig och så vidare. När vi fick tillbaka våra jackor fick vi även gratis inträde på 20+ någon annan gång under våren, jag fick heidis så är det någon med åldern inne som är sugen hör av er;)


Godnatt, eller godmorgon, nu ska jag äta resterna av mina BK - grejjer!

Av Sofia Ohlsson - 17 april 2009 13:38

Började med att jag gick upp klockan nio, eller, jag hade ställt klockan på nio, men eftersom jag är en sådan människa som hellre går upp självmant än för att en klocka ringer så stängde jag av larmet tio minuter i och gick upp.


Jag gjorde mig iordning lite smått, ska ju duscha och allt det där sedan innan festen ikväll så jag bara slängde på mig lite smink, kläder och förberedde mig för att vandra till skolan. Såg innan jag gick att elin smsat "Vi har bara klassråd idag". Vilket innebär att jag skulle gått till skolan för trettio minuters diskussion med klassen. Jag ringer upp, varpå hon berättar att även klassrådet ställts in. Okej, jag behövde iallafall börja med projektrapporten så jag vandrade bort till skolan, in i datorsalen och började. Efter en halvtimme - fyrtiofem minuter så bestämde vi att det var mysigt med en fika/frukost. Så vi kilade hem till mig, hämtade pengar, och ner på stan för att äta lite. Jag åt en fralla med ost, paprika och gurka för 24:- Vi kom dit runt halv elva och satt kvar till klockan ett, är jag och elin bra på att fika eller är vi. Hon åt en potät med skagenröra, G O T T.


Nu bestämde jag och Cocco precis att vi ska träffas om en stund för att luncha (tur att jag har lite pengar själv nu annars hade det blivit dyrt) Innan kvällen. Därefter planerar jag att åka hem, ta en dusch, packa, gå hem till cocco och där ska vi göra oss iordning tillsammans. Ikväll är det party, utgång i kristianstad och äntligen ska jag få känna mig som arton! (Lite som om det är sista grejjen man 'måste' göra, först körkort, sen tatuering och nu utgång;))


Ha det bra, det ska jag.

Av Sofia Ohlsson - 16 april 2009 20:46

Okej mina vänner, mycket viktig information. Imorgon är det Part EY och jag kan inte bestämma vd jag ska ha på mig. Efter att ha tipsat H, som hade samma beslutsångest , kom jag på att lägga ut mina alternativ på bloggen.

Här är mina fancy dresses, Vem du än är, hur du än hamnade här, hjälp mig med mitt i-landsproblem. Vilken ska jag välja?

Av Sofia Ohlsson - 16 april 2009 16:58

Torsdagen som borde vara en onsdag, imorgon är det sista skoldagen på veckan och vi har ju bara börjat. Jag är nytatuerad och nöjd, dagen har varit bra förutom när vi stod och frös utanför idrottshallen i tjugo minuter och jag var så bart klädd att jag fruktar en förkylning, peppar peppar det vill vi inte. Imorgon är det party på gång och vi ska äntligen ut och fira, tanken var att fira mig från början, men efter att förra blev uppskjutet är det lite i sena laget. Så vi firar väl att våren är här, det tycker jag låter bra.


Jag lägger upp bild på min nya Tattoo med, kommentarer lämnas med fördel, för mig. Jag blir glad iallafall:)

Av Sofia Ohlsson - 15 april 2009 17:48

Dagen då jag skaffade mig min första tatuering. Oj vad jag har varit nervös idag, jag var nog inte rolig mot mina vänner heller, nervös, inte kunnat prata, knappt kunnat äta, mått illa, inte kunnat skratta. Japp, jag är ett nervvrak.


Menmen, klockan blev två och söta Linda följde med mig som en vän i nöden. Hon satt och höll mig i händerna och pratade och skrattade så jag kunde koncentrera på annat.


Motivet är iallafall en tunn G-klav och runt den slingrar sig lite japanska körsbärsblommor. Jag är supernöjd, det gjorde inte särskilt ont, tog bara en halvtimme och allting är skitbra! Ni får se bilder när den läkt och sådär, när svullnaderna gått ner:)

Skapa flashcards