Alla inlägg under mars 2009

Av Sofia Ohlsson - 15 mars 2009 12:27

Nu är jag hemma från Lörby, helgen har spenderats hemma hos Elin tillsammmans med henne och Kajsa. I fredags så åt vi tacos med Quornfärs (bland annat) kollade på let's dance och sjöng singstar. Runt midnatt såg vi på Benchwarmers och somnade, inte allt för sent. Lördagen gick vi runt på Elins gård, jag älskar den. Ni vet, Kossor, får, lamm, katter allt har dem. På kvällen år vi skaldjursgodis (eh, MUMMA) och kollade på melodifestivalen. Ska jag också uttrycka min åsikt så är jag lite besviken, men bryr mig inte så mycket såhär dagen efter.


Är sugen på att gå ut dessutom, inte nu, och inte ut i vårvädret, men UT. Ni vet, dansa allt det där, hade behövts hade vart kul.. Någon som hänger på? Någon som vet ett roligt ställe dit man kan gå? (rimma)


Nej hörni, nu borde jag gå ner, se om jag får i min någon mat, knyta ihop de sista åttorna på dansen och därefter plugga lite. Mmm så mycket jag borde göra, ska vi slå vad om att hälften inte kommer hinnas med innan nästa bogginlägg? Japp, det gör vi. Hejsvej.


Av Sofia Ohlsson - 12 mars 2009 21:55

Har kollat på medium nu, det är braaa och nu ska jag se ett avsnitt till fast från min dvd-box. Hmm, imorgon är det elin som gäller, för hela helgen dessutom, ja och kajsa också då, vi ska sova där. Hoppas jag mår bättre då med.


Ja förresten, snön är ju tillbaka, har ni nog med upptäckt, och det känns för jäkligt, i morse var det värsta våren och nu är vintern tillbaka.. vad händer med vår planet?

..

Av Sofia Ohlsson - 12 mars 2009 13:29

Jag gick alltså ut till företagscentret och hämtade hem mitt körkort, najs, nu kan jag använda det också. Promenaden var längre än jag väntade, tog ungefär en timme fram och tillbaka och jaggår snabbt. Eftersom jag varke ätit eller druckit något innan jag gick ut känner jag mig helt uttorkad och slut i hela kroppen nu.


Dessutom har jag fortfarande ont i min hals, den här studiedagen som skulle bli skön och lugn, nu är jag istället trött och har ont i överallt (Y).


I vilket fall så ska jag gå ner till Konsum nu och handla, det blir tomatsoppa till lunch och grillade mackor ikväll istället. Funderar starkt på att köpa mig lite glass för halsen, men jag får se, hade ju tänkt låta bli på grund av vikten som bara ökar. Jaja vi får väl se!


Av Sofia Ohlsson - 12 mars 2009 11:02

Torsdag = Studiedag = sova länge.


Och ändå sov jag inte till längre än halv elva. Men snart ska jag ta en lång promenad ut till Sölve, hämta ut mitt körkort om jag hittar dit, hem igen och kanske handla en smula. Eller nej, inte en smula, men ost och skinka sen kan jag göra grillade mackor; MUMS


Fint väder är det också, helt fantastiskt. Tur det för igår somnade jag med ont i halsen, livrädd för en ny sjukdom, vaknade med lite samma känsla så håll tummarna för att jag stannar frisk.


Okej, men vi hörs senare, nu ska jag börja klä på mig och förhoppningsvis är jag påväg om en timme eller så!

Av Sofia Ohlsson - 11 mars 2009 15:40

Idag är det onsdaaaagen med många a:n.


Först geografi, därefter matte och sen Italienska. På italienskan lagade vi mat, en special-lektion som sträckte sig över engelskan. Min grupp lagade vegetaris lasagne som var uuuuunderbart god, den ska jag laga hemma nån gång:) men alla fick såklart smaka av alla rätter så vi åt en ordentlig middag som innehöll Bruschetta till förrätt, pasta med mozzarella och tomater och basilika + lasagnen till huvudrätt. Panna Cotta till efterrätt. Åh jag tror att jag vill återfödas som Italienare i mitt nästa liv!


Efter det så plugga jag lite religion nere i musiken och väntade på elin sen gick vi ner till körskolan och hon skrev in sig, därefter väntade vi på hennes tåg som skulle ta henne till Ronneby --> vidare till Växjö med buss och hon ska spendera studiedagen med sin syster.


Jag gick hem och nu sitter jag här, trött, glad och nöjd. Imorgon ska jag soooova, och på fredag ska jag verkligen plugga matte på sovmorgonen. Helgen spenderas i Lörby vi ska ha SLUMBERparty. Tv, godis, mys och allt det där...


Japp thats it friends, take care of u byebye then.

Av Sofia Ohlsson - 10 mars 2009 22:35

Efter dansen ikväll gick jag hem med punkterad cykel och tunga väskan. Jag tog ut en hundring och gick till konsum för att handla. Vad visste jag dock inte vad så efter mycket springandes blev det ingredienser till en improviserad kycklingpaj. Jag gick hem, och efter myyyycket segande sitter var pajen färdig runt tio. Jag hann iofs. duscha och kika runt här på datorn samtidigt.


Idag kände jag mig värdelös av många anledningar, men det är en annan historia.. Längtar, eller ser iallafall fram emot morgondagen, att det ska gå bättre, att allt ska kännas bättre än det gjort idag.

Av Sofia Ohlsson - 10 mars 2009 15:39

Tisdag idag. Skola - dans - hem och sova.


Ungefär så är mn dag planerad. Om tjugo minuter tänkte jag befinna mig nere på konsum för att handla lite mat eller ja, frukt. Därefter till Danskompaniet, vidare till Heidi för att hämta min cykel, tillbaka till DK där jag har grupper, sen har jag beslutat att inte fortsätta i 18+ eftersom det blivit för mycket den här terminen. Tråkigt eftersom det är enda gruppen jag dansar i, får se om jag hinner med Heidis dans iallafall så jag får stå på scenen NÅGON gång till showen.


Det har blivit på tok för mycket med 3,5 timmes dans varje tisdag, samla all dans på samma kväll. Tanken var i all välmening när vi planerade vårens schema men tyvärr fungerade det inte riktigt. Ni kan ju tänka er själva om jag är i lokalen runt halv fem och förbereder, sen runt halv åtta när vi drar igång med styrkan på streeten och jag varit igång i tre timmar redan och inte ätit något sen lunchtid.


Just det ja, Konsum var det, nu är det bara en kvart kvar...

Av Sofia Ohlsson - 9 mars 2009 22:17

Gick upp lite efter åtta idag. Segade ordentligt och lyckades för första gången komma försent till skolan, som visserligen inte började förrän halv tio. Men en lååång dush, föna hår, sminka, platta hår - klä på mig. Jajamän, när jag kom till skolan satt alla snällt och väntade, men klockan var prick så jag sprang in och missade inget direkt ändå.


På kvällen har vi haft musikcafé vilket innebär pizzaätande - mys med kompisarna och mycket skratt. Ja, och sen spelade vi också, gick bra det med;) iallafall fram till slutet.


Imorgon har jag sovmorgon, går upp tidigt tidigt och segar heela morgonen, hinner nog med frukost också, sweeet.


Nattinatt

Ovido - Quiz & Flashcards