Alla inlägg under mars 2009

Av Sofia Ohlsson - 22 mars 2009 10:49

Idag har jag mycket att göra.


Geografin ska skriva, prio number one. Det tar jag tag i så fort jag slutat här, prov på onsdag och jag har inte ens börjat plugga, too bad.


Rich girl ska påbörjas, koreograferas klart helst också, så slipper jag tänka på den.


Pour some sugar on me skall göras.


Think ska göras färdig, vill spy på den.


Adam Tenstas "My cool" Ska göras, visserligen bara drygt 4, max 8 åttor, grundsteg. Jag och Cocco ska hålla i dans för tvåorna på friluftsdagen, kul!


Sen är nog min söndag ganska färdig, jag menar, om jag hinner allt detta räknar jag med att klockan har blivit tillräckligt mycket för att lägga sig igen, och ytterligare en skolvecka drar igång.


Imorgon är det måndagen med tre lektioner som vanligt, sen har jag utvecklingssamtal och sen blir det pluggkväll.


Hejsvejs vi hörs senare.

Av Sofia Ohlsson - 22 mars 2009 00:34

Ja, söndagen har börjat och jag har inte ens lagt mig i sängen.

Tanken var att jag skulle mysa med mamma ikväll och jag hade sett fram emot det, men hon pluggade hela kvällen så tillslut gav jag upp och körde hem till Cocco. Där spelade hon TP med sin mamma, fyrtiofem minuter efter att jag kommit dit gav de upp och jag och Cocco gav oss ut på en runda i Sölvan.


Vi hamnade tillslut ute i Mjällby hemma hos Linda och satt i bilen och bara snackade, det var trevligt och väldigt spontant.


Nu ska jag äta det sista av chokladen och lägga mig i min säng. Imorgon blir det plugg, dans och en hel del dator, statistiken av mina söndagar än så länge det här året talar sitt tydliga språk.


Godnatt!

Av Sofia Ohlsson - 21 mars 2009 20:41

Jag blir galen, det är lördagskväll, jag har tråkigt, och jag letar efter den där ansökningsblanketten som Gina pratade om som en galning.


Jag har sökt på Kommunen nu också men det känns inte så jätte roligt eftersom det är en tre-veckors period och lönen är 58:- timmen. Men, man ska nöja sig med det man får och det är ju mycket bättr eän inget, det håller jag absolut med om.


Är dock intresserad av det där jobbet på gerbogården, falkalyckan och duvan och allt vad de heter, vill ju egentligen gärna jobba med människor, inte stå och kratta någon gräsmatta.


Shit jag blir galen, jobbet inom vården hade passat mig perfa, Gna har du en länk?:'(

Av Sofia Ohlsson - 21 mars 2009 14:18

Nu har jag sökt sommarjobb på Ica här i Sölvesborg och mejlade precis in en ansökan till landstinget. Allt känns jätteosäkert och jag är livrädd över att behöva sitta här hemma i sommar utan en krona på kontot.


Men sånt är livet och jag ska fortsätta söka, vill egentligen inte jobba med mat/ på fik eftersom jag tyckte det var fruktansvärt den sista tiden på Trendie, tänker aldrig mer arbeta på ett ställe där jag mår dåligt av bara tanken på att gå dit.


Kanske kan jag få hjälp av pappa men det är verkligen sista utvägen, helst vill jag klara av det här själv som alltid annars.

Av Sofia Ohlsson - 21 mars 2009 12:00

Så fruktansvärt härligt  att få sova ut denna lördag, jag gick upp runt tio och kände mig helt utvilad. Började dagen med storstädning av nedanvåningen, mihn lilla Mamma som normalt sköter städandet jobbar idag, duktiga lilla mamma, inte nog med att hon har varit i skolan hela veckan, vart uppe mellan halv fem och sju varje morgon och kommit hem mellan nio och elva på kvällarna. Idag jobbar hon dessutom på Valjeviken mellan tio och fyra. Så därför föll lotten om städning på mig och egentligen gör jag det så gärna, själva städandet är inte roligast i världen men jag gillar verkligen att se resultatet, och så länge det vara här hemma är det mysigt.


När jag säger "Så länge det varar" tänke rjag främst på de två katterna som jag redan nu hör springa omkring, sprida sin päls och välta ner diverse grejjer.


Snart ska jag göra mig iordning, gå ner på stan och handla kattmat och senare är det dags att gå hem till Cocco, fika med ledarna står på schemat.


Ha det bra alla, Hejsvejs=)

Av Sofia Ohlsson - 20 mars 2009 23:15

är jag över att lilla Morgan inte gick vidare i let's dance, trevlig prick det där.


Men min kväll har varit lite roligare än så.. Runt kvart över nio när mamma skulle vara hemma så ringer hon mig och berättar att hon glömt bilen i Kristianstad. Detta därför att hon var där i morse innan hon tog tåget vidare till Malmö. På vägen hem glömde hon helt enkelt att gå av i Kristianstad och åkte vidare till Sölvesborg som hon gör varje dag annars. När hon kom av insåg hon sitt misstag och för att undvika böten och underlätta morgondagen så gjorde vi såhär; Mammas väninna lånade ut sin bil (Hon hade druckit vin och kunde inte själv köra) till mig och mamma, jag körde oss in till Kristianstad Tio på kvällen, mamma gick av vid stationen, hämtade bilen och så körde vi tillsammans, jag först, hem. Det var mysigt och jätteroligt. Var nog min första runda hem från kristianstad helt ensam i bilen.


Så nu är jag trött och nöjd, har fått köra lite, snacka om att jag tycker det är roligt!'


Så hör ni, godnatt godnatt snart ska jag sova, och imorgon ska jag inte gå upp före 10!

Av Sofia Ohlsson - 20 mars 2009 17:56

Nu är det snart kväll, jag har bara en fråga kvar på geografin så det tar jag någon annan dag, inget plugg efter klockan sex en fredagskväll:)


Snart tänkte jag påbörja maten, hittade värsta spännande receptet med kyckling i påskmustsås, ja, äckligt kanske ni tycker att det låter, men jag blev jättesugen på att tesa, och såsen är nog inte så illa som den låter. Den innehåller, creme fraiche, påskmust, hönsbuljong, rosmarin, soja och ingefära. Till tänkte jag ha ugnsrostade potatisar, morätter och palsternacka. Min lilla fredagsmiddag...


Ikväll som sagt let's dance, choklad, lite cider och kissarna. Sen imorgon är det fika med ledarna hemma hos Cocco, vi ska bara mysa och shitchatta, sen på kvällen blir det mys hemma. Har inte träffat min mamma ordentligt på två veckor känns det som.


Hoppas ni får en trevlig kväll=)

Av Sofia Ohlsson - 20 mars 2009 13:48

Idag gick jag upp i hyffsad tid, runt halv nio. Duschade, gjorde mig i ordning, och gick till skolan vid kvart i tio ungefär. Väl där hade vi möte med elevrådets styrelse, en halvtimmes engelska och en timmes svenska. Nu är jag hemma igen och dagen har bara börjat. Ikväll ska jag äta mummig mat som jag hittade recept på igår, alltid roligt med något nytt. Mamma kommer hem "tidigt" också och jag får träffa henne lite längre än den vanliga timmen.


Ikväll blir det let's dance och eventuellt lite kladdkaka om jag får bestämma, MUMMA.

Skapa flashcards