Alla inlägg under mars 2009

Av Sofia Ohlsson - 25 mars 2009 15:09

Idag började dagen med att jag gick till skolan halv åtta för att plugga till provet som började kvart över... Kunde inte vara kvar hemma och just nu går jag omkring som någon slags zombie känns det som. Det var iallafall skönt att komma till skolan och träffa mina vänner, vi har haft roligt idag.


Provet gick nog dåligt, men jag kan ändå säga att jag inte kunde varit bättre förberedd än jag var, så det är inget att gräma sig över. Otroligt hur ett "litet" prov, som Josefine kallade det förra veckan, på sex frågor kan ta en och en halv timme att skriva.. Och att jag ändå inte är nöjd (som vanligt)


Nu tänkte jag städa lite här hemma, kommer inte hinna på lördag och med två katter som är havgalna är det mer än välbehövt.

Av Sofia Ohlsson - 24 mars 2009 20:20

Jag har försökt vara positiv, vara glad, må bra, jag har verkligen försökt, och tänker fortsätta försöka, men idag vill jag bara skita i allt och alla, jag vill inte leva såhär, jag vill bara försvinna.

Av Sofia Ohlsson - 24 mars 2009 15:31

Tisdag är på sätt och vis den jobbigaste men också den bästa dagen på veckan. Det som talar mot Tisdagar är nog självla faktumet att den ligger som den gör, andra dagen i veckan, man är trött, och ser inget slut på veckan som man gör en torsdag, dessutom är det många jobbiga lektioner, matte en timme på morgonen och Geografi en och en halv timme, och Religion lite mer än en timme. Musiklektionerna är iofs. roliga, ja det är dem!


Nu om en timme kör jag till dansen, om bilen vill som jag, annars får jag gå.. Ikväll blir det till att plugga lots of geographics, vi har prov i klimatologi imorgon och ärligt talat så har jag inte förstått att provet skulle vara så "stort" för vå rlärare sa att det var mycket litet med bara 6 instuderingsfrågor, men sen var det tydligen bra att läsa anteckningarna och allt, så jag vet inte hur det går, tur att det inte är ett av de ämnena som jag behöver bevisa så mycket i, det har gått relativt bra hittils, men då vill man inte heller bryta den trenden. Nej hörni, imorgon ska jag göra bra ifrån mig, i have to:)

Av Sofia Ohlsson - 24 mars 2009 07:39

Okej mina vänner, igår var det solsken och åtta grader ute, jag hade min vårjacka, slip in skor, leggings, ett stort linne och en kofta på mig. Jag gick och bara älskade att våren snart är här och jag kan börja använda mina skor igen...


Inatt har det snöat, min väder-gadget på datorn visar -2 c och jag vill bara inte...

Av Sofia Ohlsson - 23 mars 2009 19:41

Nu har jag fått mejlet jipppppi.

Nu nsta problem, kommer klänningen att passa? Och när får jag den? Och isåfall, kan jag skicka tillbaka den?


Äsch skitsamma, jag vill verkligen att den ska passa, och att jag ska se ursnygg ut i den, lite som omväxling ni vet.


Tjohej

...

Av Sofia Ohlsson - 23 mars 2009 17:19

Måndag idag igen, gick upp runt åtta och var pigg som en spigg då jag somnade runt halv åtta igårkväll, var bara så trött, skulle vila, och när jag vaknade kvart i nio orkade jag inte gå upp.


Dagen började med musikhistoria, sen hål, sen matte, vi fick reda på proven och jag fick VG+ och är supernöjd. Sedan var det italienska och vi pratade om Vatikanen, dock var det så få med på lektionen idag så vi får antagligen ta om allt på onsdag.


Sedan hade jag uvecklingssamtal, det gick bra, lite tänkvärt, vissa ämnen som man behöver ligga i lite extra i, men det känns bra att veta nu.


Är fortfarande ledsen över klänningen jag beställt, fortfarande ej fått mejl eller någon slags bekräftelse. Orkar inte ens ta tag i det heller.. Dessutom vill jag ju ha klänningen!

Av Sofia Ohlsson - 22 mars 2009 17:49

Jag är nervöst lagd. Blir stirrig för minsta lilla, det sämsta man kan säga till mig är "Sofia, vi behöver prata" Då rusar genast tankarna i 190, varför? om vad? Vad har jag gjort? Vad har hänt? Är det något hemskt?


Jag har blivit bättre på att hantera denna oerhört jobbiga reaktion och nu för tiden händer det mer sällan att jag stressar upp mig.


Men idag när jag beställde en ursnygg klänning från forever21.com och såhär tre timmar senare ännu inte fått ett bekräftelsemejl trots att pengarna är dragna på kortet, och på min profil inne på hemsidan står det "No past orders" Så förstår ni lite hur jag känner mig. Men jag har, efter diskussioner med Linda och efter att ha rådfrågat mitt sund förnuft antagit att "No past orders" står för att det inte är några tidigare ordrar som är levererade eller bekräftade, och mejlet kommer inom ett dygn eftersom det är söndag och det är en stor hemsida. Så jag räknar med ett mejl inom något dygn annars får jag höra av mig till hemsidan...


Usch det är inte bra för mina nerver bara, det är inte det...

Av Sofia Ohlsson - 22 mars 2009 12:58

Nu har jag kommit lite längre på min söndag och alla planer jag har. geografin är inte bara färdigskriven, den är utprintad och ligger på min säng, färdig att börja plugga in. Think är färdig (!!!!!) och jag är ganska nöjd med slutet, hoppas det ser lika bra ut som jag tänkt, alltid mycket svårare när man inte ser det framför sig utan bara i huvudet.


Nu har jag skrivit upp alla åttor i Rich Girl och sammanlagt blir det tjugo stycken för min grupp, alldeles lagom tycker jag. Ska försöka göra den riktigt bra också.


My cool är egentligen inga problem eftersom det inte är en dans som ska visas upp, men man vill ju gärna att den blir så bra som möjligt, ändå.


Pour some sugar är det ingen panik med heller eftersom jag har rätt bra bit kvar på think med den gruppen, alltså kan det vänta till nästa sönda.. fast då har jag suttit med högskoleprovet hela lördagen och har möte några timmar på söndagen, jaja vi får se.

Ovido - Quiz & Flashcards